Έχει πανσέληνο απόψε ...και είναι ωραία: Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11

Νοέμβριος 07, 2014
jumbo-banner
Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο τα ερωτικά σου;
 
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μία Πανσέληνος, που πέρα από τον ξεσηκωμό της σεξουαλικής σου πλευράς, σου προκαλεί και έντονη συναισθηματική έξαρση. Έτσι, παρά τις όποιες προειδοποιήσεις να μην ζυγώσεις πολύ τη φωτιά του πάθους γιατί μπορεί να καείς, εσύ είσαι αποφασισμένος/η να το ρισκάρεις, αφού η αδρεναλίνη σου χτυπάει κόκκινο.
Σε σχέση: Οικονομικές εκκρεμότητες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους, καλώντας σε να δράσεις σύντομα και αποφασιστικά. Παρ' όλα τα άγχη σου όμως το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σου όχι μόνο δε θίγεται αλλά θεριεύει κιόλας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η διεκδίκηση όσων θεωρείς ότι σου αξίζουν στην προσωπική σου ζωή ενισχύεται με αυτήν την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, εντείνοντας τόσο την επιμονή όσο και την αποφασιστικότητά σου να τα καταφέρεις. Από τη μια αναζητάς την ερωτική απόλαυση, από την άλλη όμως δεν θέλεις την προχειρότητα και το προσωρινό, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο σου.
Σε σχέση: Το να πιέζεις συνεχώς το σύντροφό σου για πράγματα που θεωρείς εσύ σημαντικά γιατί έτσι νιώθεις μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί του, ιδιαίτερα αν του πατάς συγκεκριμένα κουμπιά που ξέρεις ότι ευαισθητοποιείται περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος σε επηρεάζει αρκετά συναισθηματικά κι έρχεται να ενισχύσει την κακοδιαθεσία σου αλλά και κάποιες αρνητικές σκέψεις που εδώ και καιρό σε περιτριγύριζαν. Αν, δε, είτε εν γνώσει σου είτε όχι, είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια ερωτική σχέση, τότε μάλλον θα αρχίσεις να ενοχλήσει από όλη αυτή τη μυστικότητα και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να αποχωρήσεις από το συγκεκριμένο σχήμα.
Σε σχέση: Αρκετά εργασιακά προβλήματα κι ίσως λόγια ή ενέργειες πίσω από την πλάτη σου σε φορτώνουν με άγχος, επηρεάζοντας τη σχέση σου ,αφού μειώνεται κάθε σου διάθεση να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να χαρείς την καθημερινότητά σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε δείχνεις να σε απασχολεί ούτε το παρελθόν αλλά ούτε και το μέλλον και πολύ περισσότερο οι συνέπειες των πράξεών σου. Αναζητάς νέες συγκινήσεις και γι' αυτό θα είσαι αρκετά πιο τολμηρός/η. Θα επιδοθείς σε ριψοκίνδυνο, για τα δικά σου δεδομένα, ερωτικό παιχνίδι και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πώς θα νιώσεις ζωντανός/η.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου μπορεί να προσπαθήσει να σε πείσει να πετάξεις τις φοβίες σου και να δοκιμάσεις κάτι που μέχρι τώρα ήσουν αρκετά διστακτικός/η. Το να ανοιχτείς και να βιώσεις νέες εμπειρίες ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι την παρούσα στιγμή.
 
ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να φωτίσει μια πλευρά σου πιο ευάλωτη και ευεπηρέαστη κι επειδή οι τρέχουσες συνθήκες στα ερωτικά σου είναι αρκετά ρευστές αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου ίσως και περισσότερες από μία φορά. Υιοθέτησε μια πιο ευέλικτη στάση και απόφυγε τις απόλυτες απόψεις.
Σε σχέση: Το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί τον ώμο σου για να γείρει και το να του προσφέρεις την υποστήριξή σου θα σημαίνει πολλά. Να είσαι γενναιόδωρος/η και αξιόπιστο/ς και μη διστάσεις να το ρωτήσεις τι χρειάζεσαι για να του το δώσεις απλόχερα γιατί θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον της σχέσης σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Απόφυγε να πάρεις μια μεγάλη απόφαση στα ερωτικά σου γιατί στην πορεία θα σου εμφανιστούν κι άλλα στοιχεία που χρειάζεται να έχεις γι' αυτό μην παρασύρεσαι από τις ιδέες που μπορεί να σου βάλει η Πανσέληνος και ρισκάρεις χωρίς λόγο.
Σε σχέση: Διακρίνεσαι από μια έλλειψη υπομονής και κατανόησης κι είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις πλέον να εκφράζεις τη γνώμη σου ευθέως και χωρίς ιδιαίτερο τακτ, κάτι που θα δημιουργεί εντάσεις στην σχέση σου και θα βάζει αρκετές φορές τον σύντροφό σου σε δύσκολη θέση.
 
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα αυτή την περίοδο προς την κτητικότητα, καθώς αναζητάς το αποκλειστικά δικό σου, το ιδανικό άτομο και δεν συμβιβάζεσαι με ημίμετρα. Θέλεις να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα και μεν ο αισθησιασμός και η γοητεία που εκπέμπεις ελκύει το αντίθετο φύλο αλλά η πίεση που ενδέχεται να ασκείς προκειμένου να εκπληρώσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου στο τέλος φοβίζει.
Σε σχέση: Κινδυνεύεις να παρασυρθείς από έντονα συναισθήματα ζήλειας και διάθεσης ελέγχου του συντρόφου σου που όσο τα εκφράζεις, τουλάχιστον ως ένα σημείο, είναι διαχειρίσιμα. Χειρότερο θα είναι να τα κρατάς μέσα σου και να προσπαθείς να παλέψεις με τους δαίμονές σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι από τους πιο ευνοημένους με την Πανσέληνο στον άξονά σου, αφού έχεις όλες τις ευκαιρίες να μαγέψεις τους πάντες γύρω σου με τη σαγήνη που θα διαθέτεις και βέβαια να αποκτήσεις το άτομο που επιθυμείς γρήγορα και άκοπα. Αντίσταση ή απόρριψη θα είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει από την άλλη πλευρά αλλά μην πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις ότι είναι του χεριού σου.
Σε σχέση: Ένα θέμα που ίσως σε απασχόλησε ξανά στο παρελθόν επανέρχεται στο προσκήνιο σχετικό είτε με την ίδια τη σχέση, είτε προσωπικό του συντρόφου σου και απαιτεί μεθοδευμένες και ψύχραιμες κινήσεις για την οριστική επίλυσή του.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Για αυτή την περίοδο να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στο τι λες και τι κάνεις, καθώς οι παρεξηγήσεις θα παραμονεύουν και το χιούμορ, τουλάχιστον το δικό σου δε θα είναι τόσο εκτιμητέο, γιατί μάλλον θα θεωρείται εξυπνακίστικο. Με αυτά τα δεδομένα το να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει θα είναι πολύ δύσκολο, αν δεν αλλάξεις ρότα και δεν επιδείξεις σοβαρότητα.
Σε σχέση: Θα στριμωχτείς αρκετά κάτι που θα σε αναγκάσει να βάλεις προτεραιότητες στο χρόνο σου και στις λοιπές δραστηριότητές σου που πιθανόν να μειωθούν. Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με το ταίρι σου τείνουν να γίνουν η προσωπική σου όαση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πάθος, ερωτισμός, ένταση, όλα συνάδουν σε μια περίοδο εκρηκτική που βάζει σε δοκιμασία την υπομονή αλλά και τις κατά κάποιο τρόπο συντηρητικές τάσεις σου. Ίσως να είναι δύσκολο να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου, παρόλο που ξέρεις ότι φλερτάρεις με τα όριά σου αλλά για κάποιο λόγο ενδόμυχα το ευχαριστιέσαι.
Σε σχέση: Μπορεί να πιέζεσαι από διάφορα επαγγελματικά σου κυρίως θέματα αλλά δεν έχεις σκοπό να σου τρώνε τον έστω και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου. Το να διασκεδάζεις με το σύντροφό σου, τελικά διαπιστώνεις ότι σε γεμίζει με ενέργεια και χαρά και τροφοδοτεί το πνεύμα σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρνείσαι να υποταχθείς κι όσο πιο πολύ πιέζεσαι να καταλήξεις κάπου ή να δημιουργήσεις μια σχέση, τόσο κλωτσάς και αντιστέκεσαι, προτιμώντας να διάγεις τον βίο σου, εμπλουτίζοντάς τον με ερωτικές εμπειρίες που ενίοτε θα σε βάζουν σε περιπέτειες. Αλλά αυτό λίγο θα σε απασχολήσει αφού αυτές που παίρνεις είναι για σένα πολύτιμες.
Σε σχέση: Το να εκδηλώσεις τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή την περίοδο. Από την μια καίγεσαι να τις φανερώσεις γιατί δε γίνεται να τις καταπνίγεις κι από την άλλη είσαι σχεδόν σίγουρος/η ότι δεν θα το εισπράξει και τόσο καλά. Προσπάθησε να δείξεις πως αισθάνεσαι χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Οι πληροφορίες που θα έρθουν στο φως θα είναι αρκετά κατατοπιστικές για το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά αλλά έχεις την αίσθηση ότι υπάρχουν κι άλλα που ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει. Ίσως νιώσεις μπλεγμένος/η ή αγχωμένος/η γιατί δεν θα ξέρεις που βαδίζεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου αλλά προσεκτικά, αποφεύγοντας να δραματοποιήσεις τις καταστάσεις. Η θετική στάση μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τις βελτιώσεις που θέλεις στη σχέση σου.
 
astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot