Ένας καινούργιος τρόπος για να στολίσεις τα μαλλιά σου είναι το Piercing!

Σεπτέμβριος 28, 2015
jumbo-banner

Διαβάζοντας τον τίτλο σίγουρα θα σκέφτηκες τι άλλο θα ακούσω! Η αλήθεια είναι πως και η δική μου αντίδραση έτσι ήταν όταν το είδα για πρώτη φορά αλλά όσο έβλεπα φωτογραφίες τόσο μου φαινόταν πιο ωραίο.

Έχεις συνηθίσει τα λουλούδια στα μαλλιά, τους φιόγκους, τις στέκες και πάει λέγοντας. Γιατί να μην μπορείς να βάλεις και σκουλαρίκια; Φυσικά όταν μιλάω για σκουλαρίκια δεν εννοώ τα κρεμαστά αλλά τα κρικάκια. Προσθέτει κάτι πολύ rock στο στυλ σου και κάνει το πιο απλό χτένισμα εντυπωσιακό! Πάρε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες.
hair rings 1

Το πιο απλό χτένισμα που μπορείς να κάνεις για να βάλεις κρικάκια στα μαλλιά σου είναι μια απλή πλεξίδα στο πλάι. Η αλήθεια είναι πως μπορείς να βάλεις και μικρά δαχτυλίδια αλλά θα πρέπει να πλέκεις και να τα περνάς ταυτόχρονα.
hair rings 2

Μπορείς να κάνεις όμως και μια λεπτή γαλλική πλεξίδα στο πλάι που σου δίνει το εφέ ότι έχεις ξυρίσει τα μαλλιά σου. Στόλισε την πλεξίδα με τα κρικάκια της επιλογής σου!
hair rings 3

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να βάλεις τυχαία τα κρικάκια. Μπορείς να τα βάλεις σε κάθε τούφα μιας πλευράς.
hair rings 4

Αν προτιμάς της πλεξίδα σε στεφάνι τα κρικάκια είναι ένας ωραίος τρόπος για να κάνεις το χτένισμα σου...γαλαζοαίματο!
hair rings 5

Τέλος, μετά από τόσες φωτογραφίες ότι αυτό το στυλ ταιριάζεις σε όλες. Από boho μέχρι και rock!

followme.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot