Άσχημα νέα: Οι άνδρες με μεγάλο ... κινδυνεύουν να...!

Ιούνιος 09, 2015
jumbo-banner

Διαδικτυακή έρευνα για τη συζυγική απιστία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PlΟS ONE έρχεται να ανατρέψει τη μέχρι σήμερα αντίληψη ότι οι άνδρες με μεγάλο πέος είναι ακαταμάχητοι εραστές.

Σύμφωνα με τη μελέτη, συμβαίνει το αντίθετο και αναφέρει το lifenews.cy. Το μεγάλο μέγεθος του πέους του συζύγου, όχι μόνο δεν αφήνει ικανοποιημένες τις γυναίκες, αλλά αντίθετα αυξάνει τις πιθανότητες απιστίας τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες που ο σύζυγός τους έχει πολύ μεγάλο πέος, είναι 1.5 φορές πιο πιθανό να απιστήσουν, καθώς όπως δήλωσαν κάποιες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, συχνά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής προκαλείται πόνος και δυσφορία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την απολαύσουν το σεξ με τον σύζυγό τους και να εισπράξουν ικανοποίηση.

Οι ερευνητές δήλωσαν, πως μέσα από αυτή τη μελέτη ήθελαν να καταρρίψουν την αντίληψη που κυριαρχεί και θέλει το μέγεθος του πέους να συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot