Άκης Παναγιωτιδης: Η απίστευτη ατάκα για τον Αντώνη Ρέμο! (Βίντεο)

Ιούλιος 10, 2015
jumbo-banner

«Άμα πήγαινα στην ομάδα του...».

Καλεσμένος του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» ήταν ο Άκης Παναγιωτίδης, ο οποίος μίλησε για τους λόγους τους οποίους επέλεξε τον Μιχάλη, ενώ “έριξε” και μια απίστευτη ατάκα για τον Αντώνη Ρέμο.

«Πριν κάνω τα blind auditions είχα αποφασίσει ότι θα διάλεγα τον Μιχάλη, άπαξ και γυρνούσαν όλοι. Διότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι είναι μουσικός και τραγουδιστής και κάνει show και συναυλίες, είναι και μουσικός παραγωγός, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Διότι ένας μουσικός παραγωγός μπορεί να σε βοηθήσει πολύ πιο εύκολα να φτάσεις κάποιους στόχους που έχεις, παρά ένας άνθρωπος που είναι τραγουδιστής. Δηλαδή φερ' ειπείν άμα πήγαινα στην ομάδα του Ρέμου, θεωρώ ότι στην καλύτερη θα άνοιγα το πρόγραμμα στο μαγαζί του. Το οποίο δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι αυτό που ήθελα εγώ σαν Άκης. Άλλα παιδιά που τραγουδούν άλλα στυλ, ίσως να το θέλανε αυτό».


zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot