«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο MasterChef: «Υπάρχουν 4 κοπέλες στον διαγωνισμό, η μία είναι ο Τζώρτζης»

Φεβρουάριος 28, 2018
jumbo-banner
Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο διαγωνισμό μαγειρικής - Η διπρόσωπη στάση του Τζώρτζη και όλες οι αντιδράσεις των παικτών

Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη προκάλεσε αντιδράσεις στον διαγωνισμό μαγιερικής «MasterChef» με παίκτες να δηλώνουν στον κριτή Σωτήρη Κοντιζά πως είναι ανήθικο που η ίδια επέστρεψε από την στιγμή που είχε αποχωρήσει από μόνη της και για έναν τόσο σοβαρό λόγο.
Την πιο διπρόσωπη στάση την είχε όμως ο Τζώρτζης.
Ο ίδιος όπως φάνηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης στην αρχή αγκάλιασε την Μάγκυ και φάνηκε να χαίρεται που η ίδια επιστρέφει στον διαγωνισμό, ωστόσο στις κάμερες και στους παίκτες έλεγε διαφορετικά πράγματα.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως βρίσκει ανήθικο το ότι επέστρεψε η Μάγκυ, ενώ το ίδιο φαίνεται να είπε και στους συμπαίκτες του.
Ωστόσο, όταν του δόθηκε ευκαιρία να μιλήσει στους κριτές, όπως έκανε ο Δημήτρης Τσικίλης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο ίδιος κράτησε «σιγήν ιχθύος» με αποτέλεσμα να λάβει κι αυτός επικριτικά σχόλια.
Ο Αργύρης Αγλαμίσης, λοιπόν, σχολίασε την στάση τους λέγοντας «Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης», ήταν το σχόλιό του.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot