«Non stop»: Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστής σε αεροπειρατία

Απρίλιος 28, 2014
jumbo-banner

«Non stop» είναι ο τίτλος της ταινίας δράσης, με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον. Ο διάσημος ηθοποιός ερμηνεύει έναν αμερικανό πτέραρχο που δέχεται μια σειρά από απειλητικά μηνύματα στο κινητό του, ότι κινδυνεύουν οι συνεπιβάτες του, κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης αν η αεροπορική εταιρία δεν μεταφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμό off-shore εταιρίας.

Τα μηνύματα προειδοποιούν ότι κάθε είκοσι λεπτά, ένας επιβάτης της πτήσης θα σκοτώνεται. Στο πλευρό του Νίσον, η Τζούλιαν Μουρ, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί το 2009 στην ταινία «Chloe».

«‘Όταν έμαθα ότι το έκανε ο Λίαμ αυτό και μου έγινε η πρόταση, χάρηκα πάρα πολύ. Δουλέψαμε τέλεια στο παρελθόν μαζί, οπότε δεν το σκέφτηκα καθόλου να το ξανακάνω» δήλωσε η Τζούλιαν Μουρ, ενώ ο Λίαμ Νίσον συμπλήρωσε:

«Δεν πίστευα ότι δέχτηκε το ρόλο, γιατί στο χαρτί, φαινόταν ότι ήταν λιγάκι επίπεδος. Αλλά όταν τον ανέλαβε η Τζούλιαν, τον απογείωσε εντελώς».

Όταν οι αρχές ανακαλύπτουν ότι ο λογαριασμός της off-shore είναι στο όνομα του πτεράρχου και ότι υπάρχει βόμβα στο αεροσκάφος, όλοι πιστεύουν ότι αυτός είναι ο αεροπειρατής της πτήσης. Τα πράγματα περιπλέκονται επικίνδυνα.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Καταλανός Ζομ Κολέ-Σερά, στον οποίο άρεσε το θέμα, εξαιτίας του φόβου που έχει για τα αεροπλάνα:

«Υπάρχουν πολλές εκδοχές στα αεροπορικά ταξίδια, που μπορούν να σε τρομάζουν. Υπάρχει όλη αυτή η αντίληψη πώς μένει το αεροπλάνο στον αέρα. Και στον σημερινό κόσμο που ζούμε, υπάρχει ένα τεράστιο θέμα με την ασφάλεια, για το οποίο όλοι οι άνθρωποι ανησυχούν τώρα περισσότερο από ποτέ. Στην ταινία ασχολούμαστε και με τα δύο θέματα και παίζουμε με τα μυαλά των θεατών».


Πηγή: gr.euronews.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot