«Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά με τα «καυτά» βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου που ανέβηκαν το πρωί»!

Ιανουάριος 11, 2019
jumbo-banner

"Έπαθα σοκ"! - Σε αμηχανία ο Ντάνος...
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβηκε τη σκάλα του Πρωινό το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε στον αέρα το σοκ που έπαθε το πρωί, όταν είδε κάποια …καυτά βιντεάκια από το Τατουάζ, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Ντάνος. «Σήμερα -είναι μια κοπέλα που σε λατρεύει και- ανεβάζει πρωί πρωί κάτι βιντεάκια από το Τατουάζ, όπου έπαθα σοκ! Τι κάνετε εκεί με τη Γερονικολού; Τι γίνεται; Πολύ ερωτικό παίζει! Προφανώς η κοπέλα είχε επιλέξει από όλα τα επεισόδια τις πιο καυτές σκηνές», είπε η Φαίη.

Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαμογελώντας, ήταν: «Δεν κάνουμε με τη Γερονικολού, κάνουμε με την «Όλγα». Η «Όλγα» είναι ίσως η μελλοντική γυναίκα του «Στέφανου». Το ερωτικό κομμάτι πρέπει να το καλύπτεις σε μία σχέση. Έλειπε τόσο καιρό ο «Στέφανος», δε γίνεται»!

Στη συνέχεια, κι ενώ βλέπαμε τις ερωτικές σκηνές του Γιώργου από το Τατουάζ, εκείνος τόνιζε ότι αυτές είναι και οι πιο άβολες στιγμές του στα γυρίσματα της σειράς.

https://www.zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot