ΑΦΘΟΝΕΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ..!

Ένας κόσμος υγείας δίπλα μας...

Η Αφθονία εδώ και 25 χρόνια έχει αποκτήσει τη φήμη ότι προσφέρει πάντοτε φρέσκα λαχανικά, νόστιμα φρούτα και όλα τα είδη μαναβικής και όχι τυχαία..! Έχει την μεγαλύτερη ποικιλία από λαχταριστά λαχανικά και ζουμερά φρούτα, όσπρια, ρύζια, και ξηρούς καρπούς. Τα αρώματα, οι γεύσεις και τα χρώματα των προϊόντων που διαθέτουν, συνθέτουν μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Και μπορεί να μετράει πάνω από 25 χρόνια λειτουργίας, οι επιλογές όμως που προσφέρουν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Έχουν εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων τους με πλήθος εξωτικών φρούτων που δύσκολα βρίσκουμε αλλού, όπως cranberries, Blueberries, goji berry, μάνγκο.., αλλά και αποξηραμένα.. Μπορείτε να βρείτε από το πιο απλό μέχρι το πιο περίεργο φρούτο εποχής..! Είναι πραγματικά, ένας κόσμος γεμάτος υγεία, που βρίσκεται δίπλα μας..

Ωστόσο, οι επιλογές δεν σταματούν μόνο στα φρούτα και τα λαχανικά. Η Αφθονία σας υποδέχεται τα πρωινά με φρεσκοκομμένες φρουτοσαλάτες, ενώ παράλληλα διαθέτει προς κατανάλωση διάφορα superfoods. Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των κορυφαίων Superfoods και απολαύστε τη φρεσκάδα και τον πλούτο της ελληνικής γης.. Φροντίζουν πάντα για την ποιότητα και την φρεσκάδα τους. Η φιλοσοφία τους έγκειται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων τους, για την οποία δεσμεύονται προς όλους εσάς ξεχωριστά, αλλά και στο επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρουν..

Όπως μαρτυράει και το όνομά του αυτό το οπωροπωλείο έχει άφθονες ολόφρεσκες προτάσεις που δεν πρέπει να χάσετε..! Αφθονία: Ο δικός σας σύμμαχος στην υγιεινή διατροφή με φρέσκους θησαυρούς καθημερινά....!!!

screen

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Αρίστωνος & Μακρυγιάννη 19

22420 21765