“Πέρασα δύσκολα, αλλά δεν τα παράτησα!” – Η εξομολόγηση στην εκπομπή “Μαζί σου”

Απρίλιος 15, 2019
jumbo-banner

Την καρδιά της άνοιξε στην εκπομπή "Μαζί σου" η Ματίνα Καραβοκύρη, η 33χρονη μητέρα που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο της Μητρικής Ατράκτου. Ενα παγκόσμιο επίτευγμα, που φέρει ελληνική επιστημονική υπογραφή.
Μετά από 4 χρόνια και 5 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης η Ματίνα Καραβοκύρη, η μητέρα που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, μπορεί πλέον να δηλώνει "ευτυχισμένη". Αν και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το "δώρο" που της έκαναν οι γιατροί, όπως λέει: "Κοιτάζω το μωρό μου και δεν το πιστεύω", εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Μαζί σου" και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 33χρονη γυναίκα μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε με το σύζυγό της να αποκτήσουν μωρό και τόνισε πόσο δύσκολη και επώδυνη είναι για τη γυναίκα η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης:

"Προσπαθώ από τα 29 μου χρόνια. Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά δεν τα παράτησα. Είναι δύσκολη η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης γιατί παίρνεις φάρμακα, κάνεις ενέσεις, πέφτεις ψυχολογικά. Περιμένεις μετά τα αποτελέσματα για να δεις αν είσαι έγκυος, κι όταν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι, πληγώνεσαι πάρα πολύ και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Εμένα μου έπαιρνε πάνω από ένα μήνα να συνέλθω κάθε φορά, για να πω ότι θα ξαναπροσπαθήσω", είπε η νεαρή μητέρα.

Η μητέρα εξήγησε αναλυτικά τι είναι η μέθοδος της Μητρικής Ατράκτου και πως πήρε την απόφαση να την ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο:

https://www.iatropedia.gr/

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot