Πρωινό... clubbing αντί για γυμναστική;

Μάρτιος 26, 2015
jumbo-banner

Ένα λονδρέζικο κλαμπ απευθύνεται στους πρωινούς τύπους και μάλιστα, σε εκείνους που είχαν απομακρυνθεί από το clubbing, λόγω των βλαβερών «συνοδευτικών» του –αλκοόλ κι άλλες ουσίες.

Έτσι, κάθε μήνα, το πρωινό – κι όταν λέμε πρωινό εννοούμε από τις 6.30 έως τις 10.30 π.μ.- μιας Τετάρτης ξεκινάει με clubbing, μασάζ, φρέσκο χυμό και καφέ. Ένδυμα; Χαλαρό -έως και πιτζάμες. 

«Ο κόσμος κάνει clubbing τα βράδια και τα σαββατοκύριακα, εμείς θέλαμε να το αντιστρέψουμε αυτό» λέει ένας από τους ιδιοκτήτες και εμπνευστές του Morning Glory Rave Your Way Into The Day στη HuffingtonPost αναφέρει το clickatlife.gr. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια πρωινή χορευτική εμπειρία, η οποία ξεκινάει στις 6.30 και τελειώνει στις 10.30 π.μ.

Στο κλαμπ προσφέρονται smoothies, καφές, γιόγκα, μασάζ, ακόμα και χούλα-χουπ. Είναι ένας καταπληκτικός χώρος για να εκτονωθεί κανείς πριν πάει στη δουλειά, έχοντας ακούσει μουσική, την οποία συνήθως ακούει μόνο το σαββατοκύριακο.
Απευθύνεται σε όλους, αλλά κυρίως σε όσους ψάχνονται με εναλλακτικούς και πιο υγιεινούς τρόπους άσκησης και διατροφής. Το κάθε event μέχρι τώρα, το έχουν παρακολουθήσει περίπου 200 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έρχονται μεταξύ 7.40 και 8.30 π.μ., λίγο πριν πάνε στο γραφείο δηλαδή. Οι freelancers καταφθάνουν πιο αργά και κάθονται μέχρι το πέρας του event.

Το morning glory δεν έρχεται να αντικαταστήσει το γυμναστήριο, έρχεται μάλλον, να το συμπληρώσει: οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν έναν ανοιχτό χώρο, εντός του οποίου έρχονται σε άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ τους, προτού απομονωθούν στα γραφεία τους.
Μετά το Morning Glory, όσοι συμμετείχαν λένε ότι ένιωσαν πιο ανανεωμένοι, πιο δημιουργικοί και περισσότερο ανοιχτοί. Ο χορός άλλωστε, έχει να κάνει με μια σχέση που αναπτύσσεις με το χώρο και με τους άλλους, είναι ένας αυτοσχεδιασμός και αυτό είναι το στοιχείο που το διαφοροποιεί από την κλασικού τύπου γυμναστική.

Για όσους ντρέπονται να αρχίσουν τα χορευτικά πρωί-πρωί, υπάρχει μία ομάδα ηθοποιών και χορευτών, των οποίων ο ρόλος είναι καταλαμβάνουν το χώρο κινούμενοι, προκειμένου και οι υπόλοιποι να νιώσουν άνετα. Αλλά δε σταματούν εκεί: βλέπουν τι χρειάζεται ο καθένας, μια αγκαλιά ή ένα μασάζ και τους ενθαρρύνουν ευγενικά προς τα εκεί.

Αν θέλετε να διαβάσετε και να μάθετε περισσότερα πράγματα για την γυμναστική πατήστε ΕΔΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot