×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Πράσινος Καφές: Καταπολέμηση της παχυσαρκίας!

Δεκέμβριος 07, 2013
jumbo-banner

Ο Πράσινος Καφές είναι ο καρπός από το φυτό του καφέ, πηγή του γνωστού σε όλους μας κόκκο καφέ.  Ξεχωρίζει από τα γνωστά σε όλους μας μούρα καφέ καθώς δεν έχει υποστεί καμία διαδικασία επεξεργασίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διατηρεί αυτό το έντονο και γεμάτο φρεσκάδα πράσινο χρώμα.  Η διαδικασία καβουρντίσματος είναι αυτή που προσφέρει το καφέ χρώμα και το έντονο άρωμα στον καφέ, αλλά παράλληλα στερεί μια σειρά από τα θρεπτικά του στοιχεία στους κόκκους του. Μη έχοντας υποστεί καμίας μορφής επεξεργασίας ο Πράσινος Καφές διατηρεί όλα τα θρεπτικά του συστατικά ανέπαφα, στις μεγαλύτερες ποσότητες.  Ο Πράσινος Καφές διαθέτει το γνωστό σε όλους chlorogenic acid, αντιοξειδωτική ουσία η οποία προσφέρει στον οργανισμό μας μια σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα.
 
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους, έχει αποδειχτεί ότι το chlorogenic acid έχει ιδιότητες που μπορουν να οδηγήσουν στην απώλεια βάρους καθώς και στην μείωση του επιπλέον λίπους που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος. Στοιχεία από μελέτες δείχνουν ότι το chlorogenic acid, όχι μόνο επιβραδύνει την απορρόφηση των λιπών από το έντερο, αλλά και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έρευνες αυτή η απώλεια βάρους οφείλετε στο chlorogenic acid το οποίο βοηθά στην μείωση της απορρόφησης της γλυκόζης από το αίμα, ανασταλτικός παράγοντας στη αύξησης του βάρους  καθώς προωθεί την μείωση του.  
 
Το chlorogenic acid είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του ποσοστού παχυσαρκίας, ασθένεια που έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και μελέτες υπολογίζουν ότι έως το 2015 2,3 δισεκατομμύρια υπέρβαροι ενήλικες θα υπάρχουν στον κόσμο και πάνω από 700 εκατομμύρια τα άτομα που θα είναι παχύσαρκα.
 
Ταυτόχρονα το chlorogenic acid είναι που περιέχεται στον Πράσινο Καφέ έχει την ικανότητα να μειώσει τους καρδιακούς παλμούς, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς.
Όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορεί κανείς να τα αποκομίσει από την χρήση του Πρασίνου Καφέ χωρίς να αλλάξει την διατροφή του και χωρίς να προσθέσει κάποια μορφή άσκησης.
 
Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί κανείς να βρει να περιέχει κατά 50% standard chlorogenic acid, ενώ η ποσότητα του σε καφεΐνη είναι ελάχιστη, αντιστοιχώντας σε μόλις 1,2 φλιτζάνια καφέ φίλτρου οι 4 κάψουλες.
 
Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι διαθέσιμος στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.
 
 
*Οι πληροφορίες για τις ευεργετικές ιδιότητες του χλωρογενικού οξέος επιβεβαιώνονται από έρευνες στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη Ιατρικής, του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας pubmed!

Πηγή: iatropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot