Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποιο είναι το... αφροδισιακό σου!

Αύγουστος 08, 2015
jumbo-banner

Η ανάγκη κατανάλωσης αφροδισιακών τροφών, βοτάνων, ποτών, αρωμάτων κ.λπ. είναι αρχαιότατη και οφείλεται κυρίως σε δύο πολύ συνηθισμένους φόβους των ανθρώπων που αφορούν α) τη σεξουαλική επίδοση και β) τη γονιμότητα.

Αν, πάντως, θέλεις αν σαγηνέψεις και να παρασύρεις τον ερωτικό σου σύντροφο σε μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες τροφές, που είναι γνωστές για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες και να τον/την διεγείρεις στο έπακρο. Πολλά από τα αφροδισιακά που αναφέρονται πιο κάτω μπορούν να ασκήσουν ισχυρή επίδραση -ακόμα και ως έλαια ή αλοιφές- και έτσι κερδίζεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την δράση τους.

Η χρήση αφροδισιακών θα αποτελεί πάντα μια πρακτική για την ερωτική «δραστικότητα» των γυναικών και των ανδρών. Άλλωστε, είναι ένας νόστιμος τρόπος για να εγκλωβίσεις τα βέλη του Έρωτα... Ας αρχίσει λοιπόν η αποπλάνηση!

ΚΡΙΟΣ
Γυναίκα
Σίγουρα είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να κρύψει τις ορμές της. Ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το αποκτήσει, γι' αυτό χρειάζεται έναν σύντροφο που να έχει τις ίδιες αντοχές με εκείνη.
Αν όμως θεωρείτε ότι μπορείτε να ανταποδώσετε το χτύπημα και έχετε αρκετές δυνάμεις για να την ακολουθήσετε, προσθέστε λίγο βασιλικό στο γεύμα της. Ο βασιλικός, ενδεικτικό βότανο του Κριού έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το σεξ. Επίσης, ως αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμεύσει για ένα απολαυστικότατο μασάζ στην πλάτη της ανυπόμονης Κριαρίνας, προτού βρεθείτε από κάτω της, μιας και της αρέσει να έχει αυτή τα πρωτεία και τον πλήρη έλεγχο της ερωτικής πράξης.

Άνδρας

Με τον άνδρα Κριό ή μένετε ή φεύγετε! Μέση λύση δεν υπάρχει. Αν δεν έχετε σκοπό να πλαγιάσετε μαζί του, καθίστε στο σπίτι να εξασκηθείτε στο ...πλέξιμο. Αυτός ο άνδρας δεν αστειεύεται γιατί, όταν σας θέλει, σας θέλει πραγματικά και μάλιστα άμεσα!
Αν αισθανθείτε την ενεργητικότητα του να πέφτει, τολμήστε να εισάγετε λίγο τσίλι στην διατροφή του – αν και μεταξύ μας δεν του χρειάζεται ιδιαίτερα, όπως προανέφερα.
Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε, οι Κριοί που κυβερνώνται από τον φλογερό Άρη, είναι γνωστό ότι αγαπούν τις καυτές, πικάντικες γεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γυναίκα
Μπορεί να αργεί να πάρει φωτιά αλλά άμα σας σταμπάρει ...καήκατε, γιατί το κρεβάτι είναι η αρένα όπου ξεφαντώνει καλύτερα. Οι κινήσεις της είναι αργές και δελεαστικές και θα σας αφήσει άναυδο γιατί είναι ικανή να κάνει έρωτα με όλους τους τρόπους.
Οι Ταύροι έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τις μυρωδιές και είναι σίγουρο πως η προσθήκη κανέλας σε οποιαδήποτε μορφή, είτε στο φαγητό, είτε και στον καφέ της, θα τορπιλίσει κάθε αναστολή και θα μπορέσετε να τη σύρετε στο κρεβάτι από τη... μύτη.
Επιπρόσθετα η επαφή μιας σταγόνας αιθέριου ελαίου κανέλας με τα γεννητικά όργανα, θεωρείται ότι προκαλεί ισχυρότατη σεξουαλική διέγερση. Και βέβαια, εάν φορέσετε άρωμα με βάση την κανέλα είναι ικανό να εξιτάρει τις αισθήσεις της και να την κάνει να κολλήσει κυριολεκτικά πάνω σας για να σας «μυρίζει».

Άνδρας

Η σεξουαλική του υπεραφθονία βασίζεται στην σταθερή του δύναμη να συνεχίζει εκεί που οι άλλοι σταματάνε, σαν τις ...μπαταρίες Duracell ένα πράγμα. Και μεταξύ μας, όσο περνά ο καιρός δύσκολα βρίσκονται τέτοιου είδους εραστές. Μπορεί να τα βγάλει πέρα με περισσότερες από δυο συντρόφους, να ξεκινήσει από το απόγευμα και να ...ξημερώσει χωρίς να έχει χορτάσει γι' αυτό φροντίστε να τον τρατάρετε λίγη σοκολάτα.
Το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της σοκολάτας είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μια πρόταση ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Ταύρο είναι να τον ενθαρρύνετε να στάξει μερικές σταγόνες στο γυμνό σας κορμί και να το γλείψει με την γλώσσα του. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα γίνει ...πύραυλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γυναίκα
Μπορεί να πάρει εύκολα φωτιά και για να προχωρήσει δεν ωθείται απαραίτητα από την ανάγκη για σεξ ή για απόλαυση, αλλά κυρίως από τη φυσική περιέργεια της. Της αρέσουν τα πάντα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως.
Μπορείτε να της προσφέρετε μπανάνες που έκτος από τις ευεργετικές ιδιότητές τους –μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B– έχουν και αφροδισιακές αρετές. Η ομοιότητά τους με τον φαλλό ευθύνεται εν μέρει για τη δημοτικότητά τους ως αφροδισιακής τροφής και είναι βέβαιο πως η εύθυμη και παιχνιδιάρικη φύση της γυναίκα Δίδυμου θα βρει κάποιον τρόπο να τις...ενσωματώσει στην καπριτσιόζα ερωτική ζωή της.

Άνδρας
Στα συν του είναι ότι ο τρόπος που κάνει έρωτα είναι άπλα ωραίος γιατί παρότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για την ικανοποίηση της συντρόφου του, τον κάνει μοναδικό η ποικιλία και η περιέργειά του να βρει καθετί που αυξάνει την απόλαυση.
Η αεικίνητη φαντασία των Διδύμων και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα βρείτε καλύτερο συνδυασμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δόκτωρ Max Lake, οινοποιό και ερευνητή των επιπτώσεων από φυσικά αφροδισιακά αρώματα, οι μυρωδιές των ξηρών σαμπανίων, ιδιαίτερα της Blanc de blancs, αναπαράγουν το λεπτό άρωμα των γυναικείων φερομονών!
O ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο της σαμπάνιας λούζοντας με τον αφρισμένο πίδακα τη σύντροφο του

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γυναίκα
Είναι μια φιλήδονη γυναίκας που μπορεί να μεταμορφωθεί σε σκλάβα του έρωτα και αν βρει το κατάλληλο υπόβαθρο κατανόησης και στήριξης, θα απελευθερωθεί από τις αναστολές της και θα ευχαριστήσει κάθε άντρα με τέτοια θέρμη που θα τον συγκλονίσει.
Μπορείτε να δελεάσετε μια Καρκίνο με το νοσταλγικό άρωμα της βανίλιας που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η γλυκιά μυρωδιά της προκαλεί ευφορία, αλλά όταν προστίθεται στις τροφές ανεβάζει την ερωτική διάθεση και τονώνει το νευρικό σύστημα σε άντρες και γυναίκες. Αυτά δεν ισχύουν για τη συνθετική σκόνη που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο, αλλά για τη φυσική βανίλια που έχει τη μορφή ενός μακριού και λεπτού φασολιού, σαν ένα λεπτό χαρούπι.
Η κατάκτησή της βέβαια δεν θα είναι γρήγορη, αλλά η βανίλια σαν παλιά ανάμνηση ίσως της δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και σιγουριάς που χρειάζεται ώστε να γίνεται ένα μαζί με τον άνδρα.

Άνδρας
Εν αντιθέσει με πολλούς άνδρες, αυτός έχει την απαραίτητη ευαισθησία που τον αναδεικνύει σε έναν πραγματικά καλό εραστή. Επιπλέον, η μνήμη του τον βοηθά να θυμάται το καθετί που έκανε και διέγειρε το πάθος μιας γυναίκας, επιτρέποντάς του να κάνει έρωτα με μεγαλύτερη απόδοση.
Επειδή κυβερνάται από το στοιχείο του Νερού, η καλύτερη αφροδισιακή τροφή για έναν Καρκίνο θα ήταν τα οστρακοειδή. Από τα αρχαία χρόνια, τα μύδια θεωρούνται το υπ' αριθμόν ένα αφροδισιακό, επειδή συμβάλλουν στην λόγω του υψηλού περιεχόμενου τους σε ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης αλλά και εξαιτίας του σχήματος τους που μοιάζει με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

ΛΕΩΝ
Γυναίκα
Οι βασιλικές γυναικείες της ανάγκες θέλουν αναμφισβήτητα τυφλή λατρεία και υποταγή. Αλίμονο αν πέσετε στα νύχια της, όταν το πάθος της αρχίζει να φουντώνει. Πολλοί εραστές της θα αποκαλύψουν το γεμάτο ουλές σώμα τους από τη ρωμαλέα και επιθετική ερωτική ορμή της.
Φερθείτε στη βασίλισσα του ζωδιακού όπως της αρμόζει και ταΐστε την εκλεκτό χαβιάρι. Τα αυγά του οξυρύγχου είναι σπάνια και πολύ ακριβά –ότι πρέπει δηλαδή για μια Λέαινα– ενώ είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες. Εκτός όμως, από το φώσφορο φαίνεται πως έχουν και αρκετά μεγάλη αφροδισιακή δύναμη η οποία αυξάνεται κατακόρυφα, αν τα συνδυάσετε με λίγη βότκα.

Άνδρας
Αν αγριέψει και ξεπεράσει την φυσική του αρχοντιά, θα σας τραβήξει από τα πόδια στο κρεβάτι, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει είτε πρωταθλητής του σεξ, είτε πρωταγωνιστής στην «Αυτοκρατορία του Πάθους». Και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα περιμένει να τον ευχαριστήσετε για την τεχνική του ή τουλάχιστον να τον χειροκροτήσετε!
Μπορεί να το κάνει -με ζήλο ομολογώ- αλλά μόνον μια φορά, γι 'αυτό αν θέλετε να έχει και επαναληπτικό γύρο ρίξτε λίγο Σαφράν (κρόκος στα ελληνικά) στα φαγητά που θα του σερβίρετε.
Το «μπαχάρι του έρωτα» όπως είναι γνωστό, έχει τη φήμη ότι δυναμώνει τη σεξουαλική ενέργεια στο έπακρο, και ο Λέοντας σας θα εκτιμήσει δεόντως ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά στο κόσμο και θεωρείται ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης για να στολίσει το πιάτο του βασιλιά- κατακτητή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γυναίκα
Μια «ψυχρή γάτα» που το μυαλό της κυβερνά την καρδιά. Ξέρει τι θέλει ένας άντρας και, αν ο ίδιος δεν μπορεί να το καταλάβει, θα τον βοηθήσει να αναλύσει την κατάσταση. Είναι πολύ καλή στις αναλύσεις. Θεωρεί το σεξ περισσότερο σαν μέσο αναπαραγωγής, παρά ευχαρίστησης αλλά όταν θα το κάνει θα φροντίσει να το κάνει σωστά.
Πέρα από την μεγάλη σεξουαλική απόλαυση που θα πάρει από το να σας κάνει ευτυχισμένο, οι ερωτικές της ορμές μπορούν να ενισχυθούν από το μάσημα μερικών κοτσανιών σέλερι. Το σέλερι -το χοντρό κοτσάνι του σέλινου δηλαδή- ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σεξ, μπορεί όμως να αποδειχθεί φανταστική φαγώσιμη πηγή για την ερωτική διέγερση.

Άνδρας
Τον διακρίνει η αυτοθυσία και θα παραβλέψει τις προσωπικές του επιθυμίες για να ευχαριστήσει τα ταίρι του. Σαν εραστής είναι ότι πρέπει για πολύωρη συνουσία, αφού κρατά ακόμη κι εκεί που οι φλογεροί παθιασμένοι εραστές, καταλήγουν ναυάγια.
Η λήψη σπαραγγιών μπορεί να βοηθήσει τον Παρθένο να διατηρήσει τις εξαίσιες ερωτικές του ορμές, αφού περιέχουν μεγάλη ποσότητα στεροειδών, κυρίως φυτοοιστρογόνων και διεγείρουν την ανδρική σεξουαλικότητα. Οι φανατικοί της χορτοφαγίας υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση σπαραγγιών επί 3 ημέρες χαρίζει ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη.
Παρθένος+σπαράγγια = Δύναμη, λοιπόν, οπότε αν δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό μπορεί και να βρεθείτε στο κατώφλι του Παραδείσου!

ΖΥΓΟΣ
Γυναίκα
Η ίδια θαυμάζει την ομορφιά σε όλες τις εκδηλώσεις της, στους ανθρώπους, στην τέχνη, στα ρούχα, στο περιβάλλον της και προπάντων στην εικόνα της, γι' αυτό πολλές φορές οι Ζυγίνες, όταν δεν εγκαταλείπουν τον εαυτό τους, θεωρούνται υπόδειγμα κομψότητας και γοητείας. Έχοντας αυτά κατά νου ο υποψήφιος σύντροφος της, θα πρέπει να την χειριστεί το ίδιο λεπτά και ραφιναρισμένα. Να την πλησιάσει με «μετρημένες» κινήσεις. Άλλωστε ποιος ο λόγος να βιάζεται; Για εκείνη ο έρωτας είναι τέχνη.
Σαν παιδί της Αφροδίτης θα ξετρελαθεί με τις φράουλες. Η φράουλα υπήρξε σύμβολο της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα επειδή είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα. Ταΐστε την φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα η δοκιμάστε ένα λάγνο μασάζ στην γυμνή πλάτη της με λάδι από αιθέριο έλαιο φράουλας και δείτε τον ενθουσιασμό της να παίρνει φωτιά!

Άνδρας
Ξέρει πώς να χαϊδέψει το κορμί μιας γυναίκας. Είναι επινοητικός, στοργικός και υπομονετικός και οτιδήποτε ευχαριστεί εσάς ευχαριστεί κι εκείνον. Αν δεν είστε ανυπόμονες θα σας οδηγήσει σ' έναν κόσμο εξερεύνησης των αισθήσεων επίμονα, αργά και με περισσότερη διάρκεια απ' ότι μια γυναίκα ζητά.
Δώστε στον λάτρη της Τέχνης μέλι, για να... ζωγραφίσει με δεξιοτεχνία ορισμένα μέρη του κορμιού σας ή και ολόκληρο το σώμα σας και θα έχετε πολύ ερεθιστικά αποτελέσματα. Το μέλι χρησιμοποιείται συχνά ως μια ενδιαφέρουσα «επικάλυψη» σε στοματικές σεξουαλικές πρακτικές καθώς και ως μέσο για την επίτευξη καλύτερης τριβής στον έρωτα, σε εκείνες τις στιγμές που η γυναίκα ή και ο άνδρας μπορεί να χρειάζονται είτε μεγαλύτερη λίπανση, είτε μια γλυκύτερη γεύση...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γυναίκα
Λειτουργεί ερωτικά από ένστικτο και έχει τόσο πάθος που θα σας καταπλήξει. Όταν μια Σκορπίνα αφυπνιστεί σεξουαλικά, εγείρεται ένα σημαντικό θέμα... στο πως θα σβήσει το ηφαίστειο! Ζητά περισσότερα από όσα πρέπει να της δώσετε και έχει τον τρόπο να σας κάνει να της δώσετε περισσότερα.
Και για να «φτιαχτεί» πιο πολύ δεν χρειάζονται παρά οι ρίζες του μανδραγόρα ενός φυτού που συνδέεται με μια πλούσια εσωτερική παράδοση. Όταν το φυτό αυτό έχει πια αποκοπεί από την γη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευεργετικούς σκοπούς. Μάλιστα, από την εποχή της Βίβλου, στη Γένεση, υπάρχουν αναφορές για την χρήση του Μανδραγόρα σαν αφροδισιακό και σαν βοτάνι για τεκνοποιία.

Άνδρας
Διαθέτει ζωηρή φαντασία, ανεξέλεγκτη σεξουαλική ορμή και είναι τρομερά επίμονος ώστε να κάνει το ζευγάρωμά σας μια εμπειρία αξέχαστη. Για να ενισχύσετε τις πιο αισθησιακές του πλευρές σερβίρετε σε ένα μπολ με δροσερό νερό, φρέσκα μαύρα σύκα και φάτε με τα δάχτυλα. Ταυτόχρονα, ταΐστε τον και φιλήστε τον.
Ο συνειρμός του ανοιχτού σύκου και του αιδοίου είναι άμεσος. Η κίνηση μιας γυναίκας να ανοίξει ένα σύκο και να το φάει μπροστά στον εραστή της είναι μια αισθησιακή πράξη. Τα σύκα επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων και πιστεύεται πως αυξάνουν τη libido και μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική αντοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γυναίκα
Η βασική της δυσκολία είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια εμπειρία και παρότι απολαμβάνει το σεξ, αρέσκεται στο να... πηδά από τη μια περιπέτεια στην άλλη, εκφράζοντας έτσι και την παιδικότητα της.
Οι πολλαπλοί, έστω και ατελείς, οργασμοί μιας Τοξοτίνας, μπορεί να βοηθηθούν με ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά, το γλυκάνισο, που κυβερνάται από τον Δία. Το γλυκάνισο περιέχει μια ουσία, την ανηθόλη, σε ποσοστό περίπου 80% και οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η χρήση του στο μαγείρεμα και το πιπίλισμα των σπόρων του αυξάνει την ερωτική επιθυμία.
Επίσης λειτουργεί και ως θεραπευτικό κατά της ανικανότητα και της σεξουαλικής απομάκρυνσης. Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε σε αλκοόλ, είτε με διάφορους χυμούς και φρούτα.

Άνδρας
Η ιδιότητα του «εξερευνητή» τον ακολουθεί και στην κρεβατοκάμαρα του –ή οποιοδήποτε μέρος μπορεί κάποιος να φανταστεί- και θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσει μια νέα στάση ή κάποιο κόλπο στο σεξ. Είναι αρκετά ορμητικός, έχοντας όμως συνήθως ένα μικρό...ελάττωμα. Κάνει έρωτα μια φορά και δίνει περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά, στο φλερτ, στο κυνήγι.
Εδώ η ποιότητα αντικαθιστά την ποσότητα (κάτι είναι κι αυτό!) Δώστε στον Καζανόβα κύριο Τοξότη κεράσια, που βοηθούν στη μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα κεράσια στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γυναίκα
Είναι ένα σπίρτο που χρειάζεται φωτιά για να σας τυλίξει στις φλόγες του ερωτικού πάθους της. Και δεν θα είναι απλά μια φλόγα αλλά μια πυρκαγιά που μαίνεται. Έχει τεράστια αντοχή στο σεξ και σείς θα κρίνετε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί της κι αν είστε αρκετά δυναμικός εραστής για να την αντιμετωπίσετε στον άγριο αγώνα για την κατάκτηση του οργασμού.
Αν βγείτε νοκ – αουτ θα μπορούσατε να της προσφέρετε την λύση του ελαιόλαδου για να συνεχίσει... μόνη της. Επίσης η προσθήκη ελαιολάδου -μιας αξιόπιστης και δοκιμασμένης στον χρόνο τροφής- στο φαγητό της συντονίζεται με την Κρόνια φύση της. Το ελαιόλαδο χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, φαίνεται ότι έχει θετική επίδραση στην αύξηση της λίμπιντο, καθώς και στη γονιμότητα, πράγμα που είχαν διαπιστώσει πολύ γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες. Η πίστη σ' αυτήν την αξία του ελαιόλαδου έμεινε ακλόνητη ως τις μέρες μας μέσα από την πολλά υποσχόμενη παροιμία: «Φάε λάδι κι έλα βράδυ!»

Άντρας
Όταν διαβείτε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας του θα σας πείσει πως άξιζε τον κόπο. Το σεξ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει, μετά την οικονομική ή κοινωνική επιφάνεια. Έχει τεράστια αντοχή και προτιμάει μια γυναίκα που να ξέρει τι του αρέσει. Επίσης να είναι πάντα πρόθυμη, έτοιμη και ενθουσιώδης κάθε φορά που την επιθυμεί.
Επειδή είναι περήφανος για τη σεξουαλική του ρώμη κάνει οτιδήποτε για να την ενισχύσει. Το μπαχαρικό κάρδαμο θα τον βοηθήσει σε αυτό. Το άρωμά του έχει μια γενική θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και προσδίδει μια αίσθηση δύναμης. Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για την ανικανότητα, όσο και για την ψυχρότητα, διότι αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθάει στην ανακούφιση του σώματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γυναίκα
Στο σεξ, πειραματίζεται αδιάκοπα. Τίποτε δεν είναι ταμπού η απαγορευμένο και θα κάνει οτιδήποτε για να ευχαριστήσει την περιέργεια της, ιδιαίτερα αν ο σύντροφος της έχει οποιαδήποτε... ιδιαιτερότητα.
Το μεγάλο της ατού -αλλά και κατάρα- είναι ότι απευθύνεται το ίδιο στο «πάνω» και το «κάτω» κεφάλι του άνδρα και ενίοτε τα μπερδεύει... «Φτιάχνεται» με μια καλή συζήτηση, την ίδια στιγμή που θα μπορούσε να ενδώσει και σε έναν νταλικέρη!
Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε πάντως, μπορείτε να ενισχύσετε τις επιθυμίες της με το αβοκάντο. Κόψτε ένα αβοκάντο στη μέση και ταΐστε με το τρυφερό εσωτερικό του την Υδροχόος σας .Οι Αζτέκοι αποκαλούσαν το αβοκάντο δέντρο ahuacatl, δηλαδή δέντρο των... όρχεων. Όχι μόνο, λοιπόν, τα αβοκάντο μοιάζουν με αυτό το συγκεκριμένο μέρος του σώματος, αλλά περιέχουν και υψηλή ποσότητα φολικού οξέος, το οποίο βοηθά στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια.

Άντρας
Η «εισαγωγή» του στο κρεβάτι είναι συνήθως αργή και μελετημένη. Προθερμαίνει το «ψητό» αρκετό καιρό αλλά άμα πάρει μπρος η μηχανή τότε αποδεικνύεται ένας εφευρετικός, δημιουργικός εραστής με αξιοσημείωτη αντοχή. Αν τα καταφέρετε και τον παρασύρετε και σε διανοητικό επίπεδο θα δοκιμάσετε μαζί του ακόμη κι αυτά που ...δεν έχει σκεφθεί. Τύφλα να έχει το Κάμα Σούτρα!
Σαγηνέψτε τον και αποπλανήστε τον με κάτι που απευθύνεται και στο μυαλό του όπως το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου, που βοηθά την σεξουαλική ενέργεια να μεταλλαχθεί σε πνευματική κατά τις ταντρικές τελετές. Ως αφροδισιακό, συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητας και βοηθά στην ανακούφιση του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα. Παράγει κάτι παρόμοιο με ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που εκκρίνεται στις μασχάλες ως σεξουαλικό σήμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γυναίκα
Μέσα στον κόσμο των ονειροπολήσεων της ονειρεύεται έναν εραστή που θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της, κάτι ανάμεσα σε έναν πρίγκιπα και σε έναν πειρατή. Στον ίδιο φανταστικό κόσμο ζει και στην κρεβατοκάμαρα της υιοθετώντας με την ίδια ευκολία ρόλους είτε ανυπεράσπιστης είτε πρόθυμης για να ευχαριστήσει τον σύντροφο της.
Για να την κρατήσετε περισσότερες ώρες κοντά σας, ντύστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με κόκκινο κρασί και αφήστε την να βιώσει τις φαντασιώσεις της μέσα στην παραζάλη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επίδρασή του είναι ικανή να μειώσει το άγχος και τις αναστολές και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση, μια κατάσταση που μπορεί να αποδοθεί ως «χαλαρή λίμπιντο».

Άνδρας
Η κυματώδης παρόρμηση του Ιχθύ να ζει στον κόσμο του και η ατέλειωτη φαντασία του, τον χρίζει ως έναν πολύ ερωτικό άντρα που αγωνίζεται να πραγματοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις και είναι ανοικτός απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να του χαρίσει ηδονή και ανακούφιση. Δεν θα διστάσει να αφήσει μια γυναίκα να ξεκινήσει πρώτη αλλά στην πορεία θα αναλάβει εκείνος να της δείξει τις χάρες του έρωτα ώστε να κάνει τελικά αυτό που θέλει.
Γεμίστε την μπανιέρα και προσκαλέστε τον Ιχθύ σας για ένα απολαυστικό διεγερτικά αφρόλουτρο αφού έχετε ρίξει σταγόνες αιθέριου ελαίου Ylang-Ylang, το οποίο προέρχεται από την απόσταξη των ανθέων του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα. Θεωρείται κορυφαίο αφροδισιακό που φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές. Βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας.

toxwni.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot