Δείτε πώς μπορείτε να μεθύσετε χωρίς να… πιείτε!

Σεπτέμβριος 01, 2015
jumbo-banner

Βαρέθηκες να πίνεις μέχρι να αντικατασταθεί το αίμα στις φλέβες σου με αλκοόλ; Συναγωνίζεσαι – στην κατανάλωση – τον Σκωτσέζο που πετά φελλούς στο βαρέλι του αφού πρώτα το έχει αδειάσει, περιμένοντας να ωριμάσει το επόμενο, αλλά αναζητάς πιο σύντομο δρόμο για την ψεύτικη ευφορία;

Ε, λοιπόν αν δεν ζεις στο Λονδίνο ή σκοπεύεις να πας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για ΄σένα, αφού η λύση βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην παμπ «Alcoholic Architecture», στη Borough Market.

Αν πάντως το σκέφτεστε ήδη, φροντίστε να είστε πάνω από 18, αλλά και να κλείσετε έγκαιρα εισιτήριο, καθώς ο αριθμός των υποψήφιων «μπεκρήδων» σε κάθε γκρουπ είναι συγκεκριμένος, ενώ η διάρκεια της ξεχωριστής αυτής εμπειρίας είναι 50 λεπτά.
london pub1

Η πρωτοποριακή εφεύρεση έχει την υπογραφή του σχεδιαστικού στούντιο Bombas and Parr και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μοναδική εγκατάσταση που εφοδιάζει το χώρο με ένα νέφος εισπνεύσιμου κοκτέιλ!

Το εισπνεύσιμο αλκοόλ φτιάχνεται με μία δόση οινοπνευματώδους ποτού κάθε τρεις δόσεις αναμικτήρων, σε μορφή αεροζόλ.

Δεν μπορείτε πάντως να παραγγείλετε ό,τι θέλετε, καθώς τα ποτά είναι συγκεκριμένα, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι η παμπ βρίσκεται στη θέση ενός παλιού μοναστηριού, δίπλα στην πιο παλιά γοτθικού ρυθμού εκκλησία σ” ολόκληρη τη Βρετανία: Chartreuse (σαρτρέζ), Benedictine (βενεδικτίνη), βέλγικη μοναστηριακή (μπύρα) Trappist, αλλά και το διαβόητο Buckfast (μπάκφαστ), ένα ενισχυμένο κρασί, τόσο δυνατό που φημολογείται ότι η σκωτσέζικη Βουλή επεξεργάζεται νομοσχέδιο για να μην επιτρέψει την είσοδο στη χώρα αυτού του οινοπνευματώδους με καφεΐνη.
london pub2

Παραλίγο να ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν εισέλθετε στην «Alcoholic Architecture», θα φορέσετε προστατευτικά για να περιορίσετε την έκθεση δέρματος και βλεννογόνων στο αλκοολούχο νέφος, το οποίο υπόσχεται 40% πιο γρήγορη… ντίρλα!

masternews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot