×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Τουριστική προβολή των νησιών μας μέσω του τηλεοπτικού καναλιού star channel

Απρίλιος 07, 2014
jumbo-banner

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιώ την αποδοχή και ομόφωνη έγκριση της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου της πρότασης που είχα υποβάλει για την τουριστική προβολή των νησιών μας μέσω του τηλεοπτικού καναλιού star channel και της εκπομπής ΜΙΛΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η από 11/2/2013 πρόταση που κατέθεσα αφορούσε αρχικά την τηλεοπτική κάλυψη και την δημιουργία - παρουσίαση του σχετικού οδοιπορικού των νήσων Κω, Ρόδο, Λέρο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μετά την ενδελεχή παρουσίαση της πρότασης στο Διοικητικό Συμβούλιου του Επιμελητηρίου κατάφερα να πειστεί το ΔΣ για την αναγκαιότητα της τουριστικής προβολής όχι τριών αλλά πέντε νησιών του συγκροτήματος μας.

Σκοπός της εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους των ανωτέρω νησιών, καθώς και η γνωριμία με τις παραδόσεις και τα τοπικά τους προϊόντα με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η επίσκεψη ανά νησί – προορισμό θα είναι διήμερη και στο χρονικό αυτό διάστημα θα φροντίσουμε να αναδειχθούν όσος το δυνατόν περισσότερο οι τοπικές ομορφιές και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του κάθε τουριστικού προορισμού.


Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot