Τουρισμός και προσφυγικό: Πιθανή η επίταξη καταλυμάτων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Μάρτιος 01, 2016
jumbo-banner
Συνέχεια σήμερα στο εκρηκτικό πρόβλημα του προσφυγικού και των επιπτώσεων στον τουρισμό από τον έμπειρο τουριστικό παράγοντα.
Σε περίπτωση κήρυξης μίας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η Αρχή που προβαίνει σ'αυτή την ενέργεια έχει τη δυνατότητα επίταξης οιασδήποτε ακίνητης και κινητής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Ο κ Μουζάλας, χθές,  μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στον σχεδιασμό  προβλέπεται και η κήρυξη περιοχών της Νότιας και Βόρειας Ελλάδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εφ' όσον συνεχιστούν οι αυξημένες ροές του προσφυγικού κύματος.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να εξευρεθούν χώροι στέγασης και σίτισης η Αρχή μπορεί να επιτάξει, -Ξενοδοχειακές μονάδες-Ενοικιαζόμενα δωμάτια και επιπλωμένα διαμερίσματα-Κάμπινγκ-Ιδιωτικές κατοικίες με σήμα-Πούλμαν Ήδη, το ΤΑΙΠΕΔ  ετοίμασε λίστα με σχολάζοντα τουριστικά ακίνητα και εκτάσεις.Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε μία νέα τάξη πραγμάτων με δυσάρεστες εξελίξεις στον Τουρισμό.
tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot