Συνεχίζεται η διανομή του τουριστικού χάρτη της Κω από την Kosinfo.gr

Οκτώβριος 13, 2014
jumbo-banner
Συνεχίζεται η διανομή του τουριστικού χάρτη της Κω στο νησί μας.
 
Πρόκειται για τη 2η έκδοση του τουριστικού οδηγού, η οποία παρουσιάζει λεπτομερώς, τόσο το νησί της Κω όσο και τα γύρω χωριά.
 
Αναλυτικότερα, στη μία πλευρά παρουσιάζονται η πόλη της Κω και οι υπηρεσίες που παρέχει (δημόσιες υπηρεσίες, συγκοινωνίες (στάσεις ΚΤΕΛ,ΚΕΑΣ,ΤΑΞΙ), αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι, που οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να επισκεφτούν. Ενώ, στη δεύτερη πλευρά παρουσιάζεται το νησί της Κω με σύντομα, αλλά και επεξηγηματικά κείμενα για την πόλη και τα χωριά.

Ο χάρτης είναι διαθέσιμος και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας www.kosinfo.gr , η οποία έχει μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως. Η εταιρεία μας έχει επενδύσει δυναμικά στη τεχνολογία και θέλουμε να εδραιωθεί ως ο μεγαλύτερος παροχέας τουριστικών και τοπικών υπηρεσιών στo διαδίκτυο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για παραλαβή χαρτών για διανομή στους πελάτες σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα:
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22420 48222 και 6944382037 (υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Δανελλάκη Καλλιόπη) και Εmail: info@kosinfo.gr
 
Σας ενημερώνουμε ότι γίνεται και άμεση παράδοση στο χώρο σας.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ,
 
Μετά τιμής,
 
Γρηγορίου Παναγιώτης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot