Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μ. Παπαβασιλείου με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα Andrea Ikić-Böhm

Νοέμβριος 11, 2015
jumbo-banner

Συνάντηση με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. Andrea Ikić-Böhm και τον Πρόξενο της Αυστρίας στη Ρόδο κ. Σάββα Παπαγεωργίου είχε την Τρίτη η αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη των διαφόρων δράσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά (εθελοντικές, πολιτιστικές, αθλητικές, φεστιβάλ κλπ). Η κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι θα υπάρξει μία λεπτομερής ενημέρωση για όλες αυτές τις δράσεις στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει η Πρεσβεία της Αυστρίας, τονίζοντας ότι θα αποτελούσε τιμή για την ίδια αλλά και για όλη την Περιφερειακή Αρχή μία τέτοια συνεργασία.

Παράλληλα, η Πρέσβης, κ. Ikić-Böhm εξέφρασε ενδιαφέρον για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε θέματα επενδύσεων καθώς και για στήριξη στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης, Μ. Παπαβασιλείου αναφερόμενη στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Αυστρία, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα επιτευχθεί ένα καλό επίπεδο συνεργασίας πάνω σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot