×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Σιφάκης: Πρώτη μας προτεραιότητα ο τουρισμός

Ιούνιος 27, 2014
jumbo-banner
Συνέντευξη του Δημ.Σύμβουλου κ. Ηλία Σιφάκη στο vimatisko.gr - "Όλα όσα πρέπει να τρέξουν άμεσα στο νησί."
 
Ολόκληρο το φάσμα των προβλημάτων του Νησιού, όπως αυτό απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, ήταν το αντικείμενο, μίας πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης στο vimatisko.gr, του κ. Ηλία Σιφάκη.
 
Έχοντας στους ώμους του, το «βαρύ φορτίο» του πρώτου σε ψήφους Δημ. Σ/λου, αλλά και την ευθύνη του ζωτικής σημασίας τομέα του τουρισμού, στην νέα Δημ. Αρχή, ο κ. Σιφάκης μιλάει για όλα εκείνα που έμειναν στάσιμα (αν δεν πήγαν και πίσω) με την απερχόμενη Δημ. Αρχή και παράλληλα, ανοίγει τα χαρτιά του, για όλα εκείνα, που σχεδιάζει, για μία γενναία ανασυγκρότηση της τουριστικής πολιτικής του Δήμου, έτσι όπως την έχει χαράξει – υποσχεθεί, ο νέος Δήμαρχος.
 
Ο κ. Σιφάκης, μιλάει για το πώς πρέπει να στηθεί ο νέος φορέας τουρισμού, ποιοι και πως θα συμμετέχουν, βάζει τις προτεραιότητες των παρεμβάσεων, με πρώτη, την νέα συμφωνία με τις εταιρείες χαμηλού κόστους, στοχεύοντας στην επιμήκυνση της σεζόν, τη συνεργασία με τους επαγγελματίες, για να αλλάξουν οι κακές νοοτροπίες και να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊον και να κερδίσει πόντους η τουριστική επωνυμία της Κω.
Αναλύει το φαινόμενο all in. και συζητά πιθανούς τρόπους άμβλυνσης των συνεπειών, παραθέτει μέτρα για να βγουν οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία στην Πόλη, σχολιάζει συμπεριφορές κακών επαγγελματιών, επικεντρώνει στην ανάδειξη νέων αγορών, ξεδιπλώνει τις προσδοκίες του για το άνοιγμα στην τουριστική αγορά, την κρουαζιέρα κ.α.

Πηγή: vimatisko.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot