Ρωσία: Έκτος πιο δημοφιλής προορισμός η Ελλάδα για τους μεμονωμένους τουρίστες

Ιούλιος 15, 2015
jumbo-banner
Έκτος πιο δημοφιλής προορισμός για τους Ρώσους τουρίστες, που ταξιδεύουν μεμονωμένα και όχι με πακέτα, είναι η Ελλάδα σύμφωνα με την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης Aviasales Hotellook, που απευθύνεται στους μεμονωμένους ταξιδώτες.
Όπως είπε το Γραφείο Τύπου της εταιρείας στο Interfax.ru, η Ελλάδα παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για τους Ρώσους, στη μέση της κορυφαίας 10άδας προορισμών στον κόσμο για τους Ρώσους και έχει τώρα την ευκαιρία να προσελκύσει περισσότερους Ρώσους τουρίστες, καθώς έχουν μειωθεί οι τιμές στα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια.Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων τους προηγούμενους μήνες ήταν αυξημένες, ανέφερε το Γραφείο Τύπου, αλλά τώρα οι τιμές διορθώθηκαν.
Για παράδειγμα, το εισιτήριο από τη Μόσχα προς το Ηράκλειο μπορεί να αγοραστεί για 12 χιλιάδες ρούβλια), γι αυτό και το ενδιαφέρον επιστρέφει για τα ελληνικά νησιά.Οι ειδικοί της  Aviasales Hotellook αναφέρουν ακόμη ότι οι Ρώσοι προτιμούν τα καταλύματα των 3 αστέρων, που είναι πιο οικονομικά.
Από το προηγούμενο έτος, οι τιμές στα ελληνικά ξεονδοχοεία μειώθηκαν κατά 25-30 ευρώ, ενώ τώρα προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις, αναφέροντας ότι πολλά ξενοδοχεία στη Ρόδο δίνουν εκπτώσεις για τις επόμενες εβδομάδες.
Επισημαίνεται, πάντως, ότι οι Ρώσοι τουρ οπερέιτορ πριν από λίγες ημέρες είχαν δηλώσει ότι δεν σχεδιάζονται περαιτέρω μειώσεις στα ελληνικά ξενοδοχεία, καθώς η ζήτηση είναι ήδη υψηλή.
tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot