Πτώχευση του σπεσιαλίστα tour operator…

Απρίλιος 04, 2016
jumbo-banner
Ένας από τους παλαιότερους σπεσιαλίστες, για Τουρκία και για Γκόα, tour operator,  το Jewel in the Crown Holidays, διέκοψε την Παρασκευή τη λειτουργία του και οδεύει σε οικονομική εκκαθάριση.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Crawley, λειτουργεί εδώ και 29 χρόνια, είχε ετήσια δυναμικότητα 18.000 επιβάτων προς Τουρκία.

Η εταιρεία αναφέρει σε δήλωση: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την παύση εργασιών της Crown Holidays Ltd (www.jewelholidays.com) από την Παρασκευή 1η Απριλίου.
«Η εταιρεία στην Τουρκία αντιμετώπιζε μεγάλες προκλήσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Ελπίζαμε ότι η πολιτική κατάσταση στην Τουρκία θα βελτιωνόταν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έχει συμβεί.
Turkey specialist tour operator fails

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν επιβάτες στο εξωτερικό.

Οι διευθυντές της Jewel in the Crown Holidays (που εμφανιζόταν επίσης ως Jewel of Turkey και Jewel of Goa) θα θέλαμε να απολογηθούμε απέναντι στο προσωπικό μας, τους πιστούς πελάτες μας, τους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τους ξενοδόχους μας και τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες στο εξωτερικό, και να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη βοήθειά τους.

Υπάρχουν μερικές κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2016, αλλά, δυστυχώς, αυτές οι διακοπές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από την εταιρεία, καθώς οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τις αεροπορικές εταιρείες δεν ήταν επιτυχείς.»

Πελάτες ή πράκτορες που έχουν κάνει κρατήσεις, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή χρημάτων, που καταβάλλονται είτε μέσω ATOL, είτε μέσω των παρόχων των πιστωτικών καρτών τους (εάν υπάρχει).

Η εταιρεία πρόκειται να τεθεί υπό εκκαθάριση και οι πιστωτές θα πρέπει να ενημερώνονται σε εύθετο χρόνο από αρμόδιους της εκκαθάρισης.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), συμβουλεύει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που έχουν κρατήσεις με την Jewel In The Crown Holidays, να μην επιστρέψουν χρήματα στους καταναλωτές. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα επικοινωνήσει με τον καθένα ξεχωριστά, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες για αυτές τις κρατήσεις.

Money-tourism.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot