Πτώχευσε η Transaero στη Ρωσία

Οκτώβριος 02, 2015
jumbo-banner

Σε πτώχευση οδηγείται η Transaero, πρώτη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία με στόλο 76 αεροσκαφών και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να συμπαρασύρει μαζί της και ρωσικούς τουριστικούς Οργανισμούς ανοίγοντας νέο κύκλο πτωχεύσεων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά Μέσα ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έδωσε το πράσινο φως για να αρχίσει διαδικασία πτώχευσης της αεροπορικής εταιρείας καθώς οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της από την Aeroflot, περιήλθαν σε αδιέξοδο. Η Transaero είχε φθάσει σε τέτοια οικονομική κατάσταση, που δεν μπορούσε ούτε να εφοδιάσει με καύσιμα τα αεροπλάνα της. Ο εφοδιασμός γινόταν από την Aeroflot.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε πριν από λίγο σε ανησυχητικά μηνύματα πιθανής χρεοκοπίας  και μεγάλου ρωσικού Tour Operator με σημαντική παρουσία στη χώρα μας.

Πηγή: tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot