ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τα Χριστούγεννα πετάμε με Ryanair μόνο με 9,99€!!

Δεκέμβριος 23, 2015
jumbo-banner

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ 9, 99€ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ 14, 99€

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (23 Δεκεμβρίου), νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά προς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Πετάξτε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη από 9,99€ ή επισκεφθείτε το Βερολίνο, το Μιλάνο, την Μπραστισλάβα (λιγότερο από μία ώρα με τρένο από την Βιέννη) και την Ρώμη από 19,99€.

Η Ryanair παροτρύνει τους Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες να επωφεληθούν από την νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά της, κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 5 Ιανουαρίου. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι Έλληνες επιβάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better” όπως νέα personalised ιστοσελίδα και app, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις καλύτερες τιμές.

Η Ryanair είναι η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, με περισσότερες από 1.800 καθημερινές πτήσεις από 76 βάσεις, συνδέοντας 200 προορισμούς σε 31 χώρες με στόλο που αποτελείτε από περισσότερα από 300 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800. Η Ryanair ανακοίνωσε την παραγγελία 380 νέων Boeing τα οποία θα της δώσουν την δυνατότητα να χαμηλώσει τους ναύλους και να μεγαλώσει την κίνησή από 105 εκ. αυτό το έτος σε 180 εκ. πελάτες ανά έτος το 2024. Η Ryanair απασχολεί περισσότερους από 10,000 επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης στον κλάδο των αερομεταφορών και έχει ιστορικό ασφάλειας 30 χρόνων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot