×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Προβολή Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ιούνιος 19, 2014
jumbo-banner

Συνάντηση εργασίας για την πρόοδο υλοποίησης του έργου «Προβολή Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου».

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιουνίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την  πρόοδο των εργασιών των Υποέργων της Πράξης «Προβολή Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου». Τη συνάντηση συντόνιζε η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη παρουσία του Διευθυντή Τουρισμού Τριαντάφυλλο Καραγιάννη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, τα Επιμελητήρια Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, στελέχη της διεύθυνσης Τουρισμού και της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου «Ενεργειακή Α.Ε.. ενώ παρευρέθηκε και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Αντώνης Βουτσίνος. Επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε ο επιστημονικός υπεύθυνος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Φώτης Σιδηροφάγης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Φτακλάκη παρουσίασε  αναλυτικά στοιχεία για την οικονομική πρόοδο του έργου ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων ενημέρωσαν για την πρόοδο του φυσικού αντικειμένου που έχει συντελεστεί στα υποέργα που υλοποιούν.
Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η στρατηγική σημασία των αποτελεσμάτων του έργου για την προβολή του τουριστικού προϊόντας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και τέθηκαν οι στόχοι αναφορικά με την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου αλλά και με τη βέλτιστη απορρόφηση των διαθέσιμων πόρων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot