Παρουσίαση της Ελλάδας σε ινδούς τουριστικούς πράκτορες

Απρίλιος 25, 2016
jumbo-banner

Στη Μουμπάι των 20.000.000 κατοίκων, η οποία θεωρείται ένα απο τα σημαντικότερα κέντρα του κόσμου, βρέθηκε ομάδα τουριστικών παραγόντων οι οποίοι ανέναλαν την ενημέρωση ινδικών τουριστικών πρακτορείων σχετικά με το ελληνικό προϊόν.

Το ταξίδι οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Signature travel στην Αθήνα, του DMC representations India και φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Emirates airlines στη MUMBAI.Ανάμεσα στους επαγγελματίες του τουρισμού, ήταν η επίτημη πρόξενος της Ελλάδας Jeroo Mango, διευθυντικά στελέχη της ομοσπονδίας Τουρισμού (TAFI) και η διοίκηση της Emirates Airlines.Την εκδηλωση χαιρέτησε μέσω video η Αν. Υπουργός τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο πρόεδρος Fed HATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Οι επαγγελματίες τουριστικοί πράκτορες και φορείς έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και εκδήλωσαν την επιθυμία τους για περαιτέρω προώθηση των Ελληνικών προορισμών. Η Ελληνική απιστολη αποτελούνταν απο τους Μαρια Αλιφραγκη (managing director της Signature Travel), Αντώνη Μάλη εκπρόσωπο του Δήμου Μήλου, Τόνια Ανδρονίκου, εκπρόσωπο του δήμου Μυκόνου, Βασίλη Κοντό, εκπρόσωπο του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων HATTA.

Σκοπός τις εκδήλωσης ήταν η γνωριμία της Ελλάδας, στην αγορά της Ινδιας, με νέους προορισμούς και ειδικές ομάδες.Η Αθηνα μπορεί να συνδυαστεί με τα τη Μήλο, τη Καλυμνο, τη Στερεά Ελλάδα είτε για τουρισμό η για εκπαιδευτικά ταξίδια. Υπάρχουν πολλα σχολεία απο την Ινδία που ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη, ενώ η Μύκονος χαρακτηρίστηκε “Εξωτικός προορισμός” ιδανικός για γάμους και events.

Τα διευθυντικά στελέχη της Emirates τόνισαν ότι τώρα ειναι η κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα να αναπτυχθεί σε νέους τομείς.Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι αύξησαν τις πτήσεις προς Αθήνα και οι πελάτες τους tour operators και travel agents ανταποκρίθηκαν αμέσως σε αυτό το κάλεσμα γνωριμίας για τον προορισμό.

tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot