Πακέτα από Ρωσία για Κω το 2015 ανακοίνωσε ο όμιλος Μουζενίδη

Δεκέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Την κάθοδό του στην Κω από το 2015 ανακοίνωσε στη ρωσική ταξιδιωτική αγορά ο τουριστικός οργανισμός Mουζενίδη, προσφέροντας πακέτα με πτήσεις από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
 
Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους του γραφείου, οι διαπραγματεύσεις με τους πιθανούς αερομεταφορείς βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η σύναψη συμβολαίων με ξενοδοχεία του νησιού έχουν ολοκληρωθεί. Σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση, έκλεισαν συμβόλαια για τους Ρώσους τουρίστες με μία σειρά από τα καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων.
 
Η συχνότητα των πτήσεων από τη Μόσχα θα είναι 3 ή 4 φορές σε εβδομαδιαία βάση από τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου έως και τον Οκτώβριο. Το ταξιδιωτικό γραφείο έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει την έδρα του στο νησί, ενώ στο μέλλον θα αναπτύξει και δικό του στόλο λεωφορείων.
 
Να σημειωθεί ότι το γραφείο Μουζενίδη, παρά την κρίση της ρωσικής εξερχόμενης ταξιδιωτικής αγοράς, κατάφερε μέχρι και το καλοκαίρι να κρατήσει τη ζήτηση για Ελλάδα με αύξηση 5%. Το γεγονός αυτό, ανέφεραν εκπρόσωποι του γραφείου, δίνει την ελπίδα ότι μπορεί να διατηρηθεί το ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών και του χρόνου για τη χώρα μας σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές, την ποιότητα των υπηρεσιών και την καλή συμπεριφορά των Ελλήνων προς τους Ρώσους.
 
tornosnews.gr
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot