Ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης έκανε την παρακάτω δήλωση που αφορά στην ομόφωνη απόφαση των φορέων που συμμετέχουν στον ΕΦΤ για την διάλυση του.

Νοέμβριος 03, 2014
jumbo-banner
¨Το θέατρο του παραλόγου ζεί η τοπική κοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν συνόνημο του «Οράματος» την παρανομία, οι ίδιοι άνθρωποι που παραποιούσαν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και που παρανόμως μοίραζαν την δημοτική περιουσία σε ημέτερους και φίλους, που τις παράνομες παρεμβάσεις τους, τις πληρώνει ακόμη και σήμερα ο Κωακός Λαός, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εγκαλούν σήμερα την Δημοτική Αρχή για παράνομη απόφαση και πρακτική.
Θράσσος είναι η μοναδική λέξη που μπορεί να τους περιγράψει!
Αυτό που δεν μπορούν να αντέξουν όμως, πολύ δε περισσότερο ο κρυπτόμενος συντάκτης των ανακοινώσεών τους, είναι η ομοφωνία των αποφάσεων και η ενότητα της κοινωνίας μας σε σημαντικά θέματα του τουρισμού.
Δεν αντέχουν το γεγονός ότι η κοινωνία τους προσπέρασε, τους άφησε πίσω όπως αφήνει πίσω όλα τα βαρύδια της ανάπτυξης και ενωμένη προχωρά σε τομείς και αλλαγές.
Ο Δήμος της Κω είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά.  
Είναι αποφασισμένος να επενδύσει στον τουρισμό ώς τον κύριο μοχλό ανάπτυξης του νησιού μας.
Το πρώτο βήμα έγινε! Οι επαγγελματικοί φορείς αποφάσισαν να περάσουν σε νέο και σύγχρονο μοντέλο τουριστικής πολιτικής. Να αποκοπούν από την τουριστική προβολή του τίποτα και τις δημόσιες σχέσεις που δικαιολογούσαν τυρόπιτες και καφέδες, και να περάσουν στην νέα εποχή της διαδραστική προβολής, την διαδικτυακή διαφήμιση, της ισχυρής παρουσίας της Κω σε όλες τις διεθνής τουριστικές συναντήσεις και εκθέσεις.
Για αν τα πετύχουμε όλα αυτά προχωράμε στη δημιουργία ενός φορέα τουρισμού με επαρκή χρηματοδότηση.
Οι εκφραστές του χθες, κρυπτόμενοι και μη, μπορούν να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με την συγγραφή δελτίων τύπου στα διαλλείματα των αγροτικών τους υποχρεώσεων.¨

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot