Ντουμπάι: Οι πλωτές βίλες με θεά... τον βυθό!

Απρίλιος 28, 2016
jumbo-banner
Το φιλόδοξο σχέδιο «Heart of Europe θα ολοκληρωθεί το 2018, αλλά, δόθηκε ήδη στην δημοσιότητα η φωτογραφία και το βίντεο της μιας από τις 131 πολυτελείς πλωτές βίλες
Ένα πρωτοποριακό φιλόδοξο πρότζεκτ βρίσκεται υπό κατασκευή στο Ντουμπάι. Πρόκειται για το «Heart of Europe», ένα τεχνητό αρχιπέλαγος, που αποτελείται από έξι νησιά, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες. Τα νησιά θα διαθέτουν ελεγχόμενους κλιματικά δρόμους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και βίλες που θα επιπλέουν στο νερό.

Το πρότζεκτ θα ολοκληρωθεί το 2018 και το σύμπλεγμα των νησιών θα έχει την δυνατότητα φιλοξενίας 16.000 επισκεπτών, αλλά ήδη δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία και το βίντεο της μιας βίλας, από τις 131, που θα επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας και έχουν ονομαστεί «Floating Seahorse». Μόνο για το πρότζεκτ «Floating Seahorse» έχουν επιστρατευτεί 200 ειδικοί από 25 διαφορετικές χώρες ενώ το κόστος κάθε βίλας είναι 2.8 εκατ. ευρώ.


Η βίλα διαθέτει τρία επίπεδα. Στο «υποβρύχιο» επίπεδο, που έχει θεά τον βυθό, υπάρχει η master κρεβατοκάμαρα, ένα μεγάλο μπάνιο, ένα guest room και ένα μικρότερο μπάνιο. Σε αυτό το επίπεδο η θέα στον βυθό είναι εκπληκτική, αφού τα μεγάλα παράθυρα, που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, προσφέρουν στον επισκέπτη την δυνατότητα να κοιμάται και να ξυπνάει παρέα με τα ψάρια.


Στο μεσαίο επίπεδο της βίλας υπάρχει ένα open plan καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μπάνιο, καθώς και χώρος για ηλιοθεραπεία. Στο υψηλότερο επίπεδο η βίλα διαθέτει υδρομασάζ, δωμάτιο χαλάρωσης, εξωτερικό ντους, μικρή κουζίνα και minibar.


Για όσους βαρεθούν την μεγάλη άνεση και την πολυτέλεια, η βίλα διαθέτει επιπλέον internet υψηλής ταχύτητας, δορυφορική τηλεόραση καθώς και υπηρεσία μπάτλερ. Η υπηρεσία προσωπικού σεφ διατίθεται μετά από αίτημα των επισκεπτών.



protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot