Μέσω του αναβαθμισμένου portal και εφαρμογής στα smartphone θα προσελκύσει νέους τουρίστες η Κως

Μάρτιος 17, 2015
jumbo-banner

Στην αναβάθμιση και αξιοποίηση του Portal του Δήμου Κω θα προχωρήσει ο Δήμος μας με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Το portal θα εμπλουτισθεί με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η ανανέωση και ο εμπλουτισμός του περιεχομένου του με ψηφιακό υλικό.

Ο Δήμος δεν θα μείνει μόνο στην αναβάθμιση του portal αλλά θα αξιοποιήσει τις εφαρμογές του Smart Phone . Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ηλίας Σιφάκης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα ΜΜΕ ''Η εξέλιξη της επικοινωνίας μας επιβάλει την ενεργοποίηση της έξυπνης εφαρμογής για κινητά «kos.mobile” ως εργαλείο επικοινωνίας του Δήμου μας με τους επισκέπτες του νησιού.

Αν και είχε προβλεφθεί κατά την σχεδίαση του τουριστικού Portal δεν ετέθη ποτέ σε εφαρμογή. Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την εταιρία κατασκευής ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνει τόσο το portal όσο και η έξυπνη εφαρμογή. Η ενέργεια αυτή θεωρείται επιβεβλημένη, ώστε σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνονται οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία για όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη και στα χωριά της Κω. Θα μπορούν να ενημερώνονται επίσης για τις προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις.''

Πηγή: kosnews24.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot