Κρήτη και Δωδεκάνησα επιλέγει ο κορυφαίος Ρώσος tour operator Anex Tour

Φεβρουάριος 05, 2016
jumbo-banner

Συνάντηση είχαν στο υπουργείο Τουρισμού με την υπουργό, κα. Έλενα Κουντουρά και τον γ.γ. του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, ο ιδιοκτήτης και ο COO του Anex Tour, κ.κ. Serhat Kockar και Hakan Ciftcioglu, συνοδευόμενοι από τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη και την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου. 

Στη συνάντηση, στην οποία ανακοινώθηκε ότι, ο «μεγάλος παίχτης της Ρωσίας» επιλέγει για το καλοκαίρι του 2016 την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, συζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να υποστηριχθεί η ροή Ρώσων τουριστών στη χώρα μας με κάθε δυνατό τρόπο, να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η δυναμική που έχει αναπτυχθεί. Θα ακολουθήσουν στοχευμένες δράσεις που συμφωνήθηκαν και οι οποίες θα λάβουν χώρα στη Ρωσία και την Ελλάδα πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot