Και η Ρόδος στη λίστα του Virtuoso ως προορισμός διακοπών για πλουσίους το 2016

Σεπτέμβριος 01, 2015
jumbo-banner

H Eλλάδα βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους προορισμούς πολυτελών διακοπών στον κόσμο για το 2016, σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη του μεγάλου αμερικανικού δικτύου τουρισμού πολυτελείας Virtuoso, που διαμορφώθηκε με βάση τις προτιμήσεις της πελατείας του.

Η Ελλαδα βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με την Αυστραλία, την Ιταλία και τη Νέα Ζηλανδία να βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις.

Για την Ελλάδα, το Virtuoso προτείνει διαμονή στο Amanzoe στην Πελοπόννησο, στα νοτιδυτικά της Αθήνας, για ελληνική εμπειρία που ξεφεύγει από τα τυπικά. Οι επισκέπτες μένουν σε μία από τις 38 βίλες, η καθεμία με την πισίνα της, και περνούν τις ημέρες τους δοκιμάζοντας μέλι και ελαιόλαδο από την τοπική παραγωγή, κάνοντας περιηγήσεις στα σημεία με ιστορικό ενδιαφέρον και χαλαρώνοντας σε παραλιακά κλαμπ στο Αιγαίο.

Οι βίλες ξεκινούν από 824 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου καθημερινού πρωινού και ενός γεύματος για 2.

Προτείνεται ακόμα επίσκεψη στον Παρνασσό, στο Ναό του Ολυμπιου Διος στους Δελφούς και εξερεύνηση στα μοναστήρια των Μετεώρων που βρίσκονται επάνω σε απότομους βράχους με τα ιδιωτικά γκρουπ των Kensington Tours διάρκειας 7 ημερών σε όλη την Ελλάδα. Αναχωρήσεις το 2016, κόστος από 3.227 δολάρια.

Σύμφωνα με τον Virtuoso τα ταξίδια προς την Ελλάδα βρίσκονται πάλι σε άνοδο, τόσο στη δική του λίστα ταξιδιωτικών προορισμών, όσο και στην Hot List των ταχύτερα αναπτυσσόμενων προορισμών. Αντιπροσωπεύουν μάλιστα, το 41% έως το 58% των κρατήσεων του Virtuoso, που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, με αγαπημένους προορισμούς την Σαντορίνη, την Μύκονο, την Κρήτη και την Ρόδο.

tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot