×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Η transavia.com ενισχύει την παρουσία στην Ελλάδα

Ιούνιος 28, 2014
jumbo-banner
Συνολικά θα πραγματοποιεί 1.905 πτήσεις από και προς την Ελλάδα.

Η transavia.com, ο low cost αερομεταφορέας, μέλος της Air France KLM Group, αυξάνει σημαντικά την δυναμικότητα των πτήσεων της στην Ελλάδα για το 2014. Φέτος, περισσότερες από 453.000 θέσεις είναι διαθέσιμες προς ολλανδικούς και γαλλικούς προορισμούς, έναντι των 282.000 θέσεων του 2013. Το ποσοστό αύξησης του συνόλου των διαθέσιμων θέσεων προς Ολλανδία και Γαλλίας ξεπερνά το 60%.
 
Από τις 17 Απριλίου 2014 η transavia.com εγκαινίασε το νέο απευθείας δρομολόγιο της από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ, ενώ έχουν προγραμματιστεί πτήσεις από την Αθήνα προς Παρίσι, Λυών, Νάντη και Αϊντχόφεν.
 
Εκτός από το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ, η transavia.com προσφέρει συνδέσεις με το δίκτυο της KLM.
 
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα πραγματοποιούνται ακόμα δρομολόγια από την Κέρκυρα, τα Χανιά, τη Χίο, το Ηράκλειο, την Κεφαλλονιά, τη Σαντορίνη, την Κω, την Καλαμάτα, τη Λέσβος, την Πρέβεζα, τη Ρόδο, τη Σάμο και τη Ζάκυνθο προς τις Κάτω Χώρες, αλλά και από τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδος στη Γαλλία.
 
Συνολικά η transavia.com θα πραγματοποιεί 1.905 πτήσεις από και προς την Ελλάδα. Στην Ελλάδα transavia.com αντιπροσωπεύεται από την Galant Hellas SA Galant.
 
Πηγή:www.dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot