Η Ergo Marathon Expo θα συγκεντρώσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες

Οκτώβριος 16, 2015
jumbo-banner

H επιτυχία της ERGO Marathon Expo 2014 αποκρυσταλλώθηκε στη μνήμη μας με τη συμμετοχή των 120 εκθετών και των 55.000 επισκεπτών και τη μεγάλη της επιτυχία.

Ήδη άρχισαν οι προετοιμασίες της φετινής έκθεσης που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Ο “Μαραθώνιος Αθήνας - Ο Αυθεντικός” (8/11) αποτελεί την κορωνίδα της Έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι από το διεθνή και εγχώριο επιχειρηματικό, αθλητικό και πολιτικό κόσμο και φυσικά κάθε ηλικίας Ελληνες και Ελληνίδες που έχουν δημιουργήσει μια... εκπληκτική παράδοση.
Κάθε χρόνο οι συμμετοχές δημιουργούν νέο ρεκόρ.Η τελευταία κατά σειρά ERGO Marathon Expo συντάχθηκε, “αγκάλιασε” και συμπορεύτηκε με την αλλαγή της ονομασίας του Μαραθωνίου σε «Μαραθώνιος Αθήνας.
O Αυθεντικός» και σημείωσε νέο ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών (55.000) που την καθιστά ως τη μεγαλύτερη και πληρέστερη Marathon Expo που έγινε ποτέ!Στην Έκθεση μετέχουν επιχειρήσεις από το χώρο της υγείας, του αθλητισμού, του fitness, της υγιεινής διατροφής και του τουρισμού. Θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει το “παρών” σε αυτή όλη η δρομική αγορά της χώρας που θέλει να ενημερωθεί πλήρως και άρτια από τους τομείς, τους οποίους καλύπτει η ERGO Marathon Expo τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της δυναμικής σύνδεσης του ονόματός τους με το κορυφαίο αθλητικό/εκθεσιακό – τουριστικό γεγονός κάθε χρονιάς.Ώρες λειτουργίας έκθεσης / κέντρου εγγραφών:

1η ημέρα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου - 13:00-20:00
2η ημέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου - 10:00-20:00
3η ημέρα Σάββατο 7 Νοεμβρίου - 10:00-20:00.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot