×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Η Κως στις ξένες αγορές

Φεβρουάριος 04, 2014
jumbo-banner

Στις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού συμμετέχει η Κως μέσω της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, που για φέτος φτάνουν τις 15 χώρες. Στην εξειδικευμένη έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού “BOOT 2014” που διεξήχθη 18 – 26 Ιανουαρίου στο Ντίσελντορφ το νησί εκπροσώπησε η μαρίνα της Κω. Ακολούθησε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “ΕΜΙΤΤ 2014” της Κωνσταντινούπολης, 30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου, όπου ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου και οι επιχειρηματίες της Κω εκτός από νέες επαφές που δημιούργησαν, ξανασυναντήθηκαν με τους πράκτορες της TURSAB που γνώρισαν κατά τη διάρκεια του Ελληνοτουρκικού Τουριστικού Φόρουμ της Κω τον περασμένο Απρίλιο, καθώς και με τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου των Διδύμων της Τουρκίας που επισκέφθηκαν την Κω τον Δεκέμβριο.

Η γνωστή παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Από την Πόλη Έρχομαι» κ. Μαρία Εκμετσίογλου επισκέφθηκε το περίπτερο της Κω για να δει φίλους και συνεργάτες από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε πρόπερσι στο νησί και έδωσε συγχαρητήρια στο ζαχαροπλαστείο “Mous” για τον παραδοσιακό αλευρωτό χαλβά που προσέφερε στους επισκέπτες.

Οι αμέσως επόμενες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που θα συμμετάσχει η Κως είναι στο Μιλάνο και τη Στοκχόλμη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ενώ παράλληλα ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού κατόπιν αιτήματος των επαγγελματικών φορέων, προετοιμάζει την συμμετοχή της Κω με ανεξάρτητο περίπτερο στην “ITB” του Βερολίνου, με τη συγχρηματοδότηση τοπικών επιχειρήσεων.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παραπάνω διοργανώσεις, μπορούν να ενημερώνονται από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού στο kos@kos.gr .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot