Η Κως στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο: Εντυπωσιακή παρουσία (φωτό- βίντεο)

Μάρτιος 04, 2015
jumbo-banner

Με την προσδοκία μιας ακόμη επιτυχημένης και εποικοδομητικής παρουσίας, συμμετέχει η Κως με δικό της περίπτερο στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2015 που πραγματοποιείται από 4 έως 8 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της έκθεσης η Κως φαίνεται να κερδίζει τα βλέμματα των Γερμανών τουριστών και τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ενθαρρυντικά. Πιο συγεκριμένα, από τις μέχρι τώρα επαφές των εκπροσώπων μας η επερχόμενη τουριστική περίοδος αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική αύξηση, στην Ελλάδα αλλά και στο νησί. Γεγονός που επβεβαιώθηκε και στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από γερμανούς τουριστικούς αντιπρόσωπους.

Η Κως στο πλαίσιο στοχευμένου προγράμματος και με στρατηγική προσέλκυσης, πραγματοποιεί συναντήσεις, με tour operators, αεροπορικές εταιρείες και τουριστικούς φορείς, ώστε να αυξηθεί η εισροή γερμανών τουριστών στο νησί μας και να παρουσιαστεί το τοπικό προϊόν, τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή μας στην ΙΤΒ είναι πολύ σημαντική, αφού η Γερμανία είναι από τις παραδοσιακές αγορές των νησιών μας. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σταθμό για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, αφού περισσότεροι από 10.000 εκθέτες από 186 χώρες συμμετέχουν.. Η Ελλάδα εκπροσωπείται φέτος σε 62 περίπτερα από ξενοδοχεία, ξενοδοχειακούς ομίλους, ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, νομούς και περιφέρειες.

Σημειώνεται ότι η το περίπτερο μας επισκέφτηκε η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τον αντιδήμαρχο Ηλία Σιφάκη, ενώ συζήτησε και με ξενοδόχους του νησιού. 

* Φωτογραφίες και Βίντεο από Νικηφόρο Πιτταρά σε συνεργασία με την kostoday

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot