Η Κως στην τουριστική έκθεση της Σκανδιναβίας Grekland Panorama 2015

Φεβρουάριος 17, 2015
jumbo-banner

Στην Στοκχόλμη της Σουηδίας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε η μεγαλύτερη Ελληνική έκθεση τουρισμού της Σκανδιναβίας, Grekland Panorama, που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά από την North Event.

Η Κως, θέτοντας την περαιτέρω ανάπτυξη της Σκανδιναβικής Αγοράς ως προτεραιότητα, συμμετείχε με δικό της περίπτερο, ενώ στην έκθεση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης Ηλίας, ο οποίος είχε επαφές με τους Μεγάλους Tour Operators που δραστηριοποιούνται στην Κω και συζήτησαν την πολύ καλή πορεία των κρατήσεων, ενώ εξέτασαν και τα περιθώρια συνεργασίας του Δήμου για την ενδυνάμωση της παρουσίας της Κω στην Σουηδική και γενικότερα στην Σκανδιναβική Αγορά.

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή ανάπτυξης προγράμματος της Σκανδιναβικής Εταιρίας χαμηλού κόστους Norwegian, όπου και έθεσαν τα πλαίσια για μια στενή συνεργασία ώστε να αυξηθούν οι ανεξάρτητες πτήσεις από όλες τις χώρες της Σκανδιναβικής Αγοράς.
soidia

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot