Η Ελλάδα σημείο αναφορά στα σχέδια επέκτασης της TUI

Απρίλιος 22, 2016
jumbo-banner

Επιταχύνει τη στρατηγική επέκτασης του ξενοδοχειακού τομέα της, η TUI, με το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων Magic Life και TUI Blue, καθώς και την έναρξη των ξενοδοχείων Family Lfe.

Στο επίκεντρο των επεκτατικών σχεδίων της βρίσκεται φυσικά η Ελλάδα, με το πρώτο Family Life να άνοιξε στη Ρόδο, στις 19 Απριλίου, ενώ για τις 23 Απριλίου προγραμματίζεται το άνοιγμα ενός ακόμη Family Life ξενοδοχείου, του Blue Lagoon Village Deluxe, στην Κω και έπεται συνέχεια στην Xαλκιδική και στην Κέρκυρα.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στην Ευρώπη σχεδιάζει να επεκτείνει τον αριθμό των all-inclusive θέρετρων του TUI Magic Life, που προσφέρουν ευρεία ποικιλία προγραμμάτων αθλητισμού και ψυχαγωγίας για γερμανόφωνες οικογένειες, ζευγάρια και singles, διευρύνοντας παράλληλα τη γεωγραφική παρουσία του.
«Στα επόμενα τρία χρόνια προγραμματίζουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των clubs από 13 που είναι σήμερα σε 20», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Andreas Pospiech.

Στο επίκεντρο των επεκτατικών σχεδίων της TUI βρίσκονται η Ισπανία, μαζί με πιθανές τοποθεσίες στην Ιταλία, τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, το Μαρόκο, η Κροατία και η Βουλγαρία, αλλά και πιο μακρινοί προορισμοί όπως η Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και η Ταϊλάνδη είναι επίσης στο επίκεντρο. Τα 13 λειτουργούντα θέρετρα Magic Life βρίσκονται στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Τυνησία.

Εν τω μεταξύ, το νέο εμπορικό σήμα της TUI, TUI Blue, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του. Μετά την έναρξη των δύο πρώτων ξενοδοχείων στην Τουρκία τον Μάιο, δύο ακόμη ξενοδοχεία θα ακολουθήσουν, πριν από το τέλος του έτους, με το ένα να προγραμματίζεται να ανοίξει στο Σλάντμιγκ της Αυστρίας, τον Νοέμβριο, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη ξενοδοχείο, στο Fleesensee της Γερμανίας. Τα σχέδια αυτά αφορούν στο rebranding των δύο υπαρχόντων ξενοδοχείων, του aqi Ηotel Schladming στις Αυστριακές Άλπεις και του Iberotel Fleesense,e στη λίμνη Mecklenburg, βόρεια του Βερολίνου. Επιπλέον, ένα ακόμη TUI Blue Hotel πέντε αστέρων είναι υπό κατασκευή, στο Castelfalfi της Τοσκάνης και αναμένεται να ανοίξει την άνοιξη του 2017.

«Με την επέκτασή μας σε χερσαίους προορισμούς της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε εξίσου καλά οπουδήποτε. Χαίρομαι που θα είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε περαιτέρω ελκυστικές και δημοφιλείς τοποθεσίες για την TUI Blue», δήλωσε ο Artur Gerber, διευθύνων σύμβουλος του εμπορικού σήματος της TUI.

Παράλληλα, το πρώτο από τα δέκα προγραμματισμένα ξενοδοχεία της TUI, Family Life, άνοιξε στη Ρόδο στις 19 Απριλίου και θα ακολουθήσει το νεόκτιστο Blue Lagoon Village Deluxe, στην Κω στις 23 του ίδιου μήνα.

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία Family Life που θα λειτουργήσουν  θα είναι σε Μαγιόρκα, Μενόρκα, Γκραν Κανάρια, Κρήτη, Κύπρο, Κέρκυρα και Χαλκιδική.

Money-tourism.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot