Η άγνωστη Ελλάδα σε δέκα πόλεις της Γερμανίας

Απρίλιος 27, 2016
jumbo-banner

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας, είχαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών γραφείων της TUI μέσα από σειρά Roadshows, που συνδιοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας με την TUI Γερμανίας.

Στόχος της δράσης η παρουσίαση και προώθηση της άγνωστης Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τον μεγαλύτερο Τ.Ο. της Γερμανίας.

Τα Roadshows πραγματοποιήθηκαν σε συνολικά δέκα πόλεις της Γερμανίας (Kempten, Nürnberg, Konstanz, Heidelberg, Hannover, Hamburg, Mönchengladenbach, Dortmund, Zwickau και Magdeburg) μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας, κατά τη διάρκεια των οποίων προσφέρθηκαν πλούσια πιάτα με ελληνικά εδέσματα.

Η δράση αυτή περιλαμβάνεται στο γενικό στρατηγικό πλαίσιο επικοινωνίας του Ε.Ο.Τ., με στόχο την περαιτέρω προβολή της χώρας μας, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας με σημαντικούς εκπροσώπους της γερμανικής τουριστικής αγοράς


newsbomb.gr/

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot