Α.Ανδρεάδης: Αύξηση 4,1% στις θερινές κρατήσεις τον Φεβρουάριο μέσω Amadeus

Μάρτιος 05, 2016
jumbo-banner
Mε αύξηση 4,1% κινούνται οι κρατήσεις προς τη χώρα μας για τη θερινή περίοδο τον Φεβρουάριο, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, μέσω του συστήματος Amadeus, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρακολουθεί το SETE Intelligence και γνωστοποίησε μέσω twitter ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ.Ανδρέας Ανδρεάδης.
Θετικό πρόσημο στις κρατήσεις υπάρχει απο τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ρωσίας, των σκανδιναβικών χωρών, σταθερά κινούνται οι κρατήσεις σε Γερμανία και Πολωνία και αρνητικά από Αυστρία, Βέλγιο και Ολλανδία.
Οι κρατήσεις του Ιανουαρίου, πάντα μέσω της Amadeus, ήταν αυξημένες κατά 1%.Προφανώς, η αύξηση των κρατήσεων δεν επιμερίζεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς στους νησιωτικούς προορισμούς, που πλήττονται από την προσφυγική κρίση, καταγράφεται επί του παρόντος σημαντική μείωση.Οι κρατήσεις για Ισπανία τον Φεβρουάριο παρουσιάζουν αύξηση 6,6% (και 7,3% τον Ιανουάριο), ενώ προς Τουρκία είναι μειωμένες κατά 26,3% τον Φεβρουάριο και κατά 25,4% τον Ιανουάριο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot