Αναστέλλει τη λειτουργία του ο ρώσος t.o. Gold Line

Ιούλιος 21, 2015
jumbo-banner

Την αναστολή των δραστηριοτήτων του από τις 16 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο ρώσος τουρ οπερέιτορ Gold Line, ο οποίος διαθέτει πρόγραμμα για Ελλάδα, επικαλούμενος αδυναμία εφαρμογής των δεσμεύσεών του για την υλοποίηση του τουριστικού προγράμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στη σελίδα της εταιρίας στο διαδίκτυο, η αναστολή της λειτουργίας οφείλεται σε απώλειες που συνδέονται με την απότομη πτώση της ζήτησης για ταξίδια και την έλλειψη κεφαλαίου κίνησης.

Ο τουρ οπερέιτορ Gold Line έχει έδρα στη Μόσχα και λειτουργεί από το 1998. Δραστηριοποιούνταν στον εισερχόμενο, εξερχόμενο και εσωτερικό τουρισμό της Ρωσίας. 

Στο website του, συγκεκριμένα, εμφανίζονται η Ελλάδα, η Τσεχία, η Κριμέα και η περιοχή Krasnodar, ταξίδια εντός της Ρωσίας, προσκυνηματικές περιηγήσεις και διακοπές σκι.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τουρισμού της Ρωσίας, η αστική ευθύνη της εταιρίας για αποτυχία ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών της που προβλέπονται στα συμβόλαια των τουριστών, προβλέπει ασφάλιση ύψους 30 εκατ. ρουβλίων για τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

tornonews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot