×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Αλλάζει η τουριστική νομοθεσία (video-ρεπορτάζ)

Ιούλιος 03, 2014
jumbo-banner
Μεγάλες αλλαγές, με απλοποίηση των διαδικασιών για τις τουριστικές επενδύσεις, επιφέρει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και τη θεσμική θωράκιση του ελληνικού τουρισμού, όπως δήλωσε κατά τη συζήτησή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής η Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.
 
Για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου η κυρία Κεφαλογιάννη ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην τελευταία συνεδρίασή του. Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Μηνάς Χατζημιχαήλ, ο οποίος συμμετείχε στην συνεδρίαση, έρχονται σημαντικές αλλαγές με το νέο νόμο όσον αφορά στην κατηγοριοποίηση ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, με την ευθύνη κατάταξης να περιέρχεται στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο. Όσον αφορά στη γενικότερη πορεία του τουρισμού ο κ. Χατζημιχαήλ αναφέρει ότι η Υπουργός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη για την μεγάλη αύξηση αφίξεων. Για αυτά τα θέματα θα γίνει αναλυτική ενημέρωση και στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, το πρωί του Σαββάτου, με τον κ. Χατζημιχαήλ να κάνει λόγο για αλλαγή στην προεδρία της Ένωσης και τον ίδιο υποψήφιο μόνο για το Διοικητικό Συμβούλιο.

dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot