Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω στην Τελετή απονομής πτυχίων / Ορκωμοσία των νέων αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου των Μούγλων

Ιούνιος 26, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚ) προσκλήθηκε, για δεύτερη χρονιά, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου των Μούγλων να παραστεί στην Τελετή απονομής πτυχίων / Ορκωμοσία (19 – 06 - 2018) των νέων αποφοίτων της Σχολής.
Το ΔΙΙΚ εκπροσώπησαν η κα Μ. Φρατζή, Μέλος του Δ.Σ., και ο κος Θ. Διακογιάννης, Υπεύθυνος των Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος, συνοδευόμενοι από τον κο Μηνά Χατζηαντωνίου, εκπρόσωπο της «ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ. Φαιναρέτη», ο οποίος υπεδείθη τον Ιπποκράτη, απαγγέλων, με τον καθιερωμένο τρόπο του, σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο κατάμεστο αμφιθέατρο, τον «Όρκο» τον οποίο επανέλαβαν, στην τουρκική, οι πτυχιούχοι ιατροί του Πανεπιστήμιου των Μούγλων. 
Την αποστολή υποδέχθηκε ο αντιπρύτανης και Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής καθηγητής κος M. Aydogan. Εξέφρασε δε την εκτίμηση του Πανεπιστημίου προς τη Μορφή του Πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη και τη προσφορά του στην Ιατρική και τον ανθρωπισμό.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΔΙΙΚ ο Πρόεδρος κος Α. Παυλίδης έστειλε μήνυμα το οποίο παρουσίασε η κα Φρατζή, ενώ ο κος Θ. Διακογιάννης υπογράμμισε τις παραινέσεις που περιέχονται στον Ιπποκρατικό Όρκο και στο βιβλίο της Ιπποκρατικής Συλλογής «Παραγγελίαι». Η επίσκεψη, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του ΔΙΙΚ με πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού, θα έχει συνέχεια με τη συνάντηση ιατρών, Τούρκων και Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στην Κω, στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο.
Κως, 18 Ιουνίου 2018
Καθηγητής Aydogan
Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Μούγλων
Αγαπητέ καθηγητή Aydogan,
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω ευχαριστώ εσάς και τους συναδέλφους σας για την τιμή που μας κάνετε να μας προσκαλέσετε να μετάσχομε και εφέτος στην εξαιρετική τελετή ορκωμοσίας των νέων αποφοίτων της Σχολής σας.
Λυπούμαι διότι αδυνατώ να ευρίσκομαι κοντά σας, αλλά, παρακαλώ, διαβιβάστε στους νέους Ασκληπιάδες τα συγχαρητήρια μου για την αποφοίτηση τους και τις ευχές μου να έχουν καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο της Ιατρικής Επιστήμης, της προσφοράς, δηλαδή, συμπαράστασης και ανακούφισης του πάσχοντα συνανθρώπου των, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες δεοντολογίας που καθορίζει ο «Όρκος του Ιπποκράτους» και η παραίνεση του Κώου πατρός της Ιατρικής «ωφελέειν ή μη βλάπτειν».
Φίλε κύριε Aydogan, δεχθείτε, παρακαλώ, εσείς και οι συνεργάτες σας στο λαμπρό πανεπιστήμιο των Μούγλων τα συγχαρητήρια μου καθώς και των μελών του Δ. Σ. του ΔΙΙΚΩ για το θαυμάσιο έργο που επιτελείται και τις ευχές να έχετε δύναμη να συνεχίσετε την επιστημονική και βαθειά ανθρωπιστική προσφορά σας.
Με εκτίμηση
Αριστοτέλης Α. Παυλίδης
τ. Βουλευτής - Υπουργός
Πρόεδρος ΔΙΙΚΩ
ΔΙΙΚ Μούγλα 1
ΔΙΙΚ Μούγλα 2 2
ΔΙΙΚ Μούγλα 3 2
ΔΙΙΚ Μούγλα 4
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot