Ο Β. Γεωργούλης για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης

Σεπτέμβριος 21, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Η Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981 από τον ΟΗΕ για να συμπίπτει με την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Από το 2001 γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία, την 21η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου.

Την ημέρα αυτή προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από τον ΟΗΕ, τις Μ.Κ.Ο, από θρησκευτικές οργανώσεις και τις τοπικές κοινωνίες των πολιτών για την προώθηση των ιδανικών της ειρήνης και της μη βίας.

Β. Γεωργούλης: Σαν σήμερα το 1981 από τον ΟΗΕ καθιερώθηκε η παγκόσμια ημέρα ειρήνης. Ειρήνη που δυστυχώς μόνο στο όνομα υπάρχει μιας και 8 στις 10 χώρες παγκοσμίως είναι εμπλεκομενες σε μια μορφή πολέμου.  Όσο υπάρχουν ισχυροί και αδυνατοι,  όσο υπάρχουν διάφορες για ενέργεια και πλούτο, όσο οι χώρες που παράγουν οπλικα συστήματα ψάχνουν για πελάτες δυστυχώς η ΕΙΡΉΝΗ θα είναι ένα όνειρο μακρινό.  Σε κάθε γωνιά της γης γίνονται εορτασμοι για τη σημερινή μέρα αλλά δυστυχώς μόνο εορτασμοι παραμένουν! Ας ευχηθούμε μαζί λοιπόν(μιας και μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε) ένα καλύτερο μέλλον με ειρήνη σε όσο δυνατόν περισσότερες χώρες του κόσμου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection