Ο Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου, σε Κω και Λέρο - Άψογη η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πολεμικού Ναυτικού

Ιούλιος 10, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Ενάμιση μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου, Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Πάττας επισκέφθηκε, για πρώτη φορά, την Κω και τη Λέρο όπου και διαπίστωσε την άψογη επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πολεμικού Ναυτικού.
O Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κω, Πλωτάρχης Ιωάννης Καρδαράς συνόδευε τον κ. Πάττα ο οποίος παρέμεινε στην περιοχή μας από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου.
Ο Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου επισκέφθηκε όλες τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στην Κω και στη Λέρο διαπιστώνοντας την υψηλή ετοιμότητα και το υψηλό φρόνιμα του προσωπικού αλλά και την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων αρμοδιότητας του.
Ακόμα επισκέφθηκε και τα Πολεμικά Πλοία του ΠΝ όπου αντάλλαξε απόψεις με τους κυβερνήτες και το πλήρωμα.
Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με τις τοπικές αρχές τόσο στην Κω όσο και στην Λέρο. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου καί Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Ταξίαρχο, Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ κ. Λάμπρο Ναζίφη, τον Έπαρχο Κω κ. Γ. Χαλκιδιό, τον Δήμαρχο Κω κ. Γ. Κυρίτση, τον Λιμενάρχη Κω κ. Π. Χαμέτη και τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Γ. Θεμέλαρο.
kosnews24.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection