Η Natur Galathris χορηγός στα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς South-East Aegean & Dodecanese Islands

Ιούνιος 13, 2016
jumbo-banner

1α Καλλιστεία Ομορφιάς South-East Aegean & Dodecanese IslandsΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η κλεψύδρα όλο και αδειάζει κι η μεγάλη βραδιά που θα φιλοξενηθεί στην Κω, στις 25 Ιουνίου˙ τα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς South-East Aegean & Dodecanese Islands, έρχεται όλο και πιο κοντά. Οι πανέμορφες συμμετέχουσες ζουν όλο και πιο έντονα στον «πυρετό» των προετοιμασιών της βραδιάς που αναμένεται να είναι το… talk of the town και όχι μόνο!

Μία βραδιά στο πλευρό της οποίας στέκεται η εταιρία Natur Galathris, επιβεβαιώνοντας ότι οι επιχειρηματίες του νησιού στηρίζουν με πάθος την προσπάθεια που γίνεται όχι μόνο για την ανάδειξη των καλλονών του νοτιοανατολικού Αιγαίου, αλλά και του πανέμορφου νησιού του Ιπποκράτη.

Η Natur Galathris

Η Nature Galathris είναι μία 100% αμιγώς ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε από τον Σταμάτη Γαλαθρή έναν δραστήριο Μικρασιάτη και συνάμα πολύ εργατικό, ο οποίος απεβίωσε πλήρης ημερών στο νηστί της Κω το 2013 σε ηλικία 101 ετών το 1955. Οι πρώτες εγκαταστάσεις της ήταν στη θέση Κρητικά στην Περιοχή ΑΒΙΚΩ, όπου και ξεκίνησε η μικρή επιχείρηση του Σταμάτη Γαλαθρή, με τον εμπνευστή της να πειραματίζεται αρχικά με αυτοσχέδιους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού κλπ.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν σ' εκείνο το εργοστάσιο ήταν χειροκίνητα, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε και παγοποιείο για τις ανάγκες των πελατών και νοικοκυριών της εποχής. Λειτουργώντας ως προσωπική επιχείρηση το 1976 εγκατέστησε νέα μηχανήματα Ελληνικής κατασκευής ημιαυτόματα με σκοπό την αύξηση της εμφιάλωσης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ζήτησης στην αγορά.

Το 1978 η εταιρεία μεταβιβάσθηκε στους Μιχαήλ και Απόστολο Γαλαθρή μετετράπη σε ομόρρυθμη εταιρεία με εταίρους τους ως άνω επιχειρηματίες με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΓΑΛΑΘΡΗ ΟΕ».
Το 1980 η νέα εταιρεία αγόρασε στη θέση Μαρμαρωτό έκταση 27 στρεμμάτων όπου και με τη συνδρομή της τότε ΕΤΒΑ δανειοδοτήθηκε με τον αναπτυξιακό νόμο 209 και προχώρησε σε επένδυση κτιριακών εγκαταστάσεων και νέων αυτόματων μηχανημάτων από τη Γερμανία του οίκου HORMES.

Η μετεγκατάσταση πραγματοποιήθηκε το 1983 και η λειτουργία άρχισε το 1984 με τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, ενώ πολλά από τα παλιά διηγούνται την ιστορία της θρυλικής οικογενειακής επιχείρησης, εκτεθειμένα σήμερα στον προαύλιο χώρο του σύγχρονου εργοστασίου.

Το 1991 η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ και συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της, προσφέροντας αρκετές θέσεις απασχόλησης. Εκτός από τις παραδοσιακές γκαζόζες, πορτοκαλάδες και λεμονάδες, με φυσικό χυμό και λοιπά αναψυκτικά, επεκτάθηκε και στο εμφιαλωμένο νερό, που βγαίνει από τα έγκατα της Κωακής γης, ενώ εξάγει και εκτός Κω, σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα της.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά να έχει ήδη αρχίσει, ο… χορός των εκπλήξεων για τις διαγωνιζόμενες – και όχι μόνο – θα συνεχιστεί από την οργανωτική επιτροπή, οπότε…

…μείνετε συντονισμένοι!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς South-East Aegean & Dodecanese Islands μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066 και στην κυρία Νατάσσα Ξανθοπούλου στο τηλ. 6945013499 στο κατάστημα PIN UP I PINK WOMAN και στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook «Καλλιστεία ΝότιοΑνατολικού Αιγαίου & ΔώδεκαΝήσων».

Δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο που ακολουθεί
http://kallisteiaaigaiou.wix.com/dodecanesebeautycont

Χορηγοί επικοινωνίας
www.aegeanews.gr
www.kostoday.gr
εφημερίδα Espresso

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot