Η. Μαστρομηνάς: ΨΗΦΙΣΤΕ και ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ τα 2 έργα-κτίρια που βρίσκονται στην ΚΩ

Σεπτέμβριος 08, 2016 Comments (1)
jumbo-banner

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το γραφείο μας «ARC Ηλίας Μαστρομηνάς» επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ που διοργανώνει το περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ για τα 30 χρόνια έκδοσής του.

Το τμήμα σύνταξης του περιοδικού επέλεξε τα 200 καλύτερα από τα 1200 έργα που δημοσιεύτηκαν τα 30 χρόνια που εκδίδεται. Τα κτίρια παρουσιάζονται σε 5 κατηγορίες. Στην κατηγορία «Ξενοδοχεία» που περιλαμβάνει 40 κτίρια, επιλέχθηκαν και 2 έργα του γραφείου μας : το DIAMOND DELUXE HOTEL και το CARDA BEACH. Α

Σας ενημερώνουμε ότι τα δύο ξενοδοχεία έργα του γραφείου μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του περιοδικού “ΚΤΙΡΙΟ” τον Ιούνιο, πέρασαν στα 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ και διεκδικούν στην ΤΕΛΙΚΗ φάση του διαγωνισμού μία θέση στην ΤΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ! Η ηλεκτρονική ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι 20 Σεπτεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ http://www.ktirio.gr/30-χρονια-αρχιτεκτονικησ-στο-κτιριο

Τα κτίρια βρίσκονται στην κατηγορία “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ” και είναι το CARDA BEACH & το ξενοδοχείο DIAMOND.
Όλα τα έργα που πήραν μέρος στο Διαγωνισμό, θα παρουσιαστούν στις 26 Σεπτεμβρίου σε έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα βραβευτούν τα τρία πρώτα σε κάθε κατηγορία.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας για 32 χρόνια.

Με εκτίμηση
Ηλίας Μαστρομηνάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection