Η Κώα Κωνσταντίνα Καϊσερλη σε νέο "Video Clip"!!!

Ιούλιος 23, 2016 Add new comment
jumbo-banner

Η αγαπημένη Κώα Κωνσταντίνα Καϊσερλη στο νέο Video Clip της Αμαρυλλίς είναι κάτι που θα ακούσεις και θα δεις σήμερα.

Εδώ και χρόνια η Κωνσταντίνα έχει αφήσει το νησί μας και ασχολείται με το modeling, αλλά συμμετέχοντας και σε διάφορα video clip. Η τελευταία της εμφάνιση είναι στο νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς με τίτλο "Αυτό να μείνει μεταξύ μας".

Η Αμαρυλλίς επιστρέφει δημιουργώντας μια ιστορία διαφορετική από όλες τις άλλες.... κι όμως τόσο συνηθισμένη!!! Το θεαματικό action movie που ξεκίνησε με το video clip "Καμιά δεν Θα ναι σαν εμένα"... γίνεται sequel στο νέο video clip "Αυτό να μείνει μεταξύ μας" και η ατμόσφαιρα αποκτάει μυστήριο, αγωνία, κοσμοπολίτικο αέρα και αισθησιασμό.

Συμπρωταγωνιστής και σκηνοθέτης εξακολουθεί να είναι ο Γιάννης Παπαδάκος.

Η Αμαρυλλίς όμως αυτή τη φορά ως γνήσια, μοιραία πρωταγωνίστρια κατασκοπικού φιλμ οδηγεί την υπόθεση στην ερωτική ανατροπή. Γιατί άλλωστε όλα τα πάθη, οι πόθοι, οι ζήλιες και χωρισμοί δεν είναι παρά ύμνοι στον έρωτα, έξω από κάθε στερεότυπο!!

Η Κωνσταντίνα όπου θα δείτε και στο video clip υποδύεται τον paparazzi και φωτογραφίζει κάθε στιγμή και λεπτό από την προσωπική ζωή της Αμαρυλλίς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection