Έπεσε η "ΑΥΛΑΙΑ" στο καμπ του Ομίλου Αθλοπαιδιών: Χαμόγελα, Χορός και Τραγούδι (βίντεο-φωτό)

Αύγουστος 05, 2016 Add new comment
jumbo-banner

Τελευταία ημέρα για το καμπ του Ομίλου Αθλοπαιδιών μετά από αρκετές μέρες λειτουργίας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Οι διοργανωτές και ο υπεύθυνος του καμπ Γιάννης Μανούσογλου ετοίμασαν αρκετές εκπλήξεις για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν κλείνοντας το καμπ με ένα ξεχωριστό πάρτι. Μουσική και χορός από την σχολή του JP TANGO σε όλη τη διάρκεια του καμπ.

Την παρουσίαση της τελετής λήξης ανέλαβε ο γνωστός Τζόκερ που έδωσε ρυθμό και ζωντάνια στο πάρτι. Παγωτά και καρπούζι μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά, καθώς και το αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους. Επίσης, κατά τη διάρκεια του καμπ η εταιρεία ΑΠΛΩΣ του Παντελή Κουγιού διέθεσε ΔΩΡΕΑΝ εκατοντάδες παιδικά γιαουρτάκια, κρέμες και γάλα σε όλα τα παιδιά. 

Δεν έλειψαν οι φωτογραφίες, τα αστειάκια μεταξύ των παιδιών και των προπονητών, που όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι!!! 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection