Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κω: Τεράστια κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό

Οκτώβριος 11, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
ΠΡΟΣ:
§ Σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κώ – Νισύρου
§ Αιρετούς ΠΥΣΠΕ
§ ΔΠΕ ν. Δωδεκανήσου
§ Σχολικό Σύμβουλο ΕΑΕ
§ Τοπικά Μέσα
§ Γονείς μαθητών
Μετά από ένα μήνα λειτουργίας των σχολείων, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κώ εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστια κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα η ΣΜΕΑΕ να υπολειτουργεί και μαζί με αυτήν οι ΕΔΕΑΥ των έξι σχολείων που υποστηρίζει.
Αναλυτικά οι ελλείψεις:
· 2 εκπαιδευτικοί ΠΕ71 (το σχολείο φέτος θα λειτουργεί ως 4θέσιο)
· 1 εκπαιδευτικός ΠΕ11.01(Γυμναστής) μειωμένου ωραρίου
· 1 εκπαιδευτικός ΠΕ16.01 (Μουσικός) μειωμένου ωραρίου
· 1 ΕΕΠ ΠΕ21 (λογοθεραπευτής- τρια)
Στη β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών, το σχολείο μας είναι και πάλι εκτός σχεδίων του υπουργείου και όπως φαίνεται οδεύουμε προς το Νοέμβρη.
Οι γονείς των μαθητών μας είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν τα παιδιά τους στο 5ωρο , δηλαδή στις 12:25, όταν στα κανονικά σχολεία παραμένουν έως τις 13:15 (υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας σχολείων).
Με βάση τα δεδομένα αυτά, καλούμε όλους τους υπεύθυνους να μεριμνήσουν για τη κάλυψη των κενών θέσεων, ώστε να μη συνεχιστεί η ταλαιπωρία των γονέων των μαθητών αφενός και αφετέρου το πρόγραμμα του σχολείου να λειτουργεί κανονικά.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection