Όμορφη βραδιά με ΌΡΑΜΑ στο "Λοφάκι" (φωτό)

Απρίλιος 16, 2015
jumbo-banner

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Οράματος με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο "Λοφάκι" σε ένα όμορφο και ευδιάθετο κλίμα. Από το ΌΡΑΜΑ έδωσαν το παρόν η Επικεφαλής Ι.Ρούφα, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Γιάννης Φραγκούλης, η Εκπρόσωπος Τύπου Διονυσία Τελλή και τα μέλη Σταματία Κανταρζή & Δημήτρης Χασαπλαδάκης.  

Η επικεφαλής κ. Ρούφα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους εκεί και παρουσίασε την νέα εκπρόσωπο τύπου της παράταξης κ. Διονυσία Τελλή, με την οποία πλέον θα συνεργάζονται οι δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων. Στην όλη συνάντηση έγιναν συζητήσεις για πολλά θέματα και δεν έλειψαν τα αστεία και οι ατάκες από όλους. Οι δημοσιογράφοι ως συνήθως προσπάθησαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες και στοιχεία, που αφορούσαν θέματα των τελευταίων δημοτικών συμβουλίων και όχι μόνο. 

Γενικότερα ήταν μία όμορφη πρωτοβουλία από την παράταξη Όραμα και στην οποία η Kostoday εκφράζει ευχαριστίες για την πρόσκληση και την όμορφη βραδιά και εύχεται στην εκπρόσωπο τύπου Διονυσία Τελλή καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot