Υπόθεση εξαφάνισης μικρού Μπεν: Νέες αποκαλύψεις!

Ιανουάριος 24, 2016
jumbo-banner
Μια σειρά από …γκάφες οδήγησε στην απώλεια σημαντικών στοιχείων στην υπόθεση του μικρού Μπεν που χάθηκε στην Κω το 1991.
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror, το δείγμα DNA του 28χρονου Μπεν Γκλιβ, που μπορεί να ήταν ο Μπεν, χάθηκε για ανεξήγητους λόγους!
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ άρχισε να αναζητά το δείγμα του DNA μόλις πριν από μια εβδομάδα!
Ο 28χρονος είχε κληθεί να δώσει το δείγμα του DNA στον Καναδά για να αποδειχθεί αν πρόκειται ή όχι για το αγόρι που χάθηκε το 1991 στην Κω, από την αυλή του σπιτιού του.
Ο νεαρός μάλιστα, περίμενε για τα αποτελέσματα αλλά πίστεψε ότι τελικά δεν είχε σχέση με την υπόθεση, καθώς κανείς δεν επικοινώνησε έκτοτε μαζί του.
ben gliv2
Το δείγμα όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, χάθηκε όταν για ανεξήγητο λόγο Βασιλική Καναδική Αστυνομία το έστειλε σε ιδιωτικό ερευνητή στην Ουαλία. Μάλιστα, αρνήθηκε να σχολιάσει για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την πράξη.
Τελικά, το δείγμα και ο Μπεν Γκλιβ, άρχισαν να αναζητούνται μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.
Το νέο στοιχείο προέκυψε μετά από τις κατηγορίες της μητέρας του Μπεν προς τη βρετανική αστυνομία ότι ξοδεύει εκατομμύρια για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν, ενώ δεν δίνεται προσοχή στις υποθέσεις παιδιών που έχουν εξαφανιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω, όταν ήταν μόλις 21 μηνών.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot